accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Szeretnél új életet lehelni az otthonodba? Kapd elő az övedet!

utazomajom /

Természetes igényként merül fel időről időre, hogy otthonunk jól megszokott berendezésén változtassunk. Rengeteg időt töltünk a négy fal között, így nem csoda, ha néha azt mondjuk, ráuntunk egy-egy helyiségre, és szeretnénk kicsit változtatni rajta.

Persze a legritkább esetben valósul meg az, hogy teljes bútorcsere, festés és burkolatcsere történjen, hiszen ez egész vagyonokat emészt fel, különösen a mostani építőipari árakkal, de ez azért közel sem jelenti azt, hogy meg kell elégednünk a mostani designnal, és búcsút kelljen inteni egy kis vérfrissítésnek.

A Prémium bútoráruház kreatív dekorációs megoldásai egytől-egyig fantasztikusak, és még csak sok pénzbe sem kerülnek.

Ha kíváncsi vagy, mit tehetsz a megújulásért, akkor olvasd tovább cikkünket.

Lehelj új életet az övedbe!

Azt talán mondanunk sem kell, hogy az ördög a részletekben rejlik, így ha ráuntál otthonod valamelyik részére, akkor első körben eszközölj apróbb változtatásokat, és magad is meg fogsz lepődni, mennyire más hatással lesz rád az új design.

Ehhez pedig nem mást javaslunk most, mint hogy megunt, megkopott, kinőtt öveidet kapd elő a szekrény mélyéről, és némi barkácsolással keltsd őket új életre.

Válogass tippjeink közül!

Mutatjuk is, hol és milyen módon tudod felhasználni a bőröveket!

  • A konyhában: készíthetsz belőle elgáns szalvétagyűrűt, vagány bortartót, de egy vágódeszkával kombinálva menő reggelizőtálca is lehet belőle, vagy konyhabútor-fogantyúként is használhatjuk.
  • A bejárati ajtónál: több övet egymás mellé erősítve meglepően egyedi lábtörlőt kapunk.
  • A nappaliban: egy kis kézügyességgel skandináv stílusú falilámpát kreálhatunk egy övdarab segítségével, de még függönyakasztóként is újrahasznosíthatjuk az öveket és kisebb szíjakat.
  • Tárolásra: egy bevásárlószatyorra erősítve klassz ökoszatyrot kaphatunk, de díszként is megállja a helyét, akár egy tükör kereteként, kaspódekorációként vagy falióra-tartóként.

Láthatod hát, egyetlen újragondolt öv milyen csodákra képes, ne hagyd ki azt a ragyogó ötletet, amelyet látva minden hozzád betérő ember tátott szájjal fog ámulni a leleményességeden. Az meg, hogy ez kinek az ötlete volt, maradjon a mi kis titkunk!

Ehhez a világ összes öve sem elég!

Jogosan merülhet fel benned ez az érzés, ugyanakkor azonnal el is oszlatnánk a benned tombolni készülő kételyeket.

Lehet, hogy nincs otthon elegendő feleslegessé vált övmennyiség, de a közösségi médiának hála pár sor, egy megosztás, és máris több százan értesülnek arról, hogy neked kiszuperált övekre van szükséged. Hidd el, tucatnyian fognak jelentkezni, akik csak örülni fognak annak, hogy megszabadítod őket a lommá minősített holmiktól. Persze ez csak akkor marad érvényben, ha nem árulod el, hogy mire készülsz, nehogy ők is kedvet kapjanak egy kis saját kézzel történő dekoráláshoz!

Ajánlatok