accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Telefontok – a személyes meglepetés

utazomajom /

Amikor már szinte minden ötletet kimerítettünk az ajándékok kapcsán, akkor jön a fekete leves, hiszen nem tudjuk eldönteni, hogy mi a legjobb megoldás. Cikkünkben olyan telefontokokat mutatunk be, amelyek nemcsak személyre szabhatóak, de még különlegesek is egyben.

A meglepetés ereje

Az tény, hogy a szívhez szóló ajándékok minden korosztályban nagy sikert aratnak. Ha születésnapra, névnapra, karácsonyra vagy bármilyen ünnepre választunk meglepetést, akkor mindig az eszünkben van a szerettünk. Ha családtagokról van szó, akkor pedig mindig egyre nehezebbé válik megtalálni a tökéletes, személyes darabot, ami nem a klasszikus listáról való. Egy újabb zokni, egy finom csokoládé, de egy ajándékutalvány sem az igazi, ha egy közeli hozzátartozóról van szó. Éppen erre találták ki a személyes apróságokat, amiket rendkívül jól személyre lehet szabni.

Telefontokok ajándékba

A kiegészítő azért is lehet jó választás, mert ehhez nem kell ismerni a megajándékozott ruhaméretét, sem az édességek iránti ízlését. Ezekhez éppen elegendő, ha megfigyeli, hogy milyen mobilja van a másiknak. A Pamutlabor Pólónyomda telefontokjait pedig rendkívüli módon személyre tudja szabni. A webáruház kínálatában az alábbi változatokat találhatja meg:

  • Páros telefontokok a szerelmeseknek
  • Kutyás kollekció
  • Houston termékcsalád
  • Leave Me Alone modellek
  • Édesanyáknak való kivitelek
  • Balaton típusú kiegészítők
  • Vidám cicás tokok
  • Magyar népmesés meglepetések

Mindezek mellet választhat a Magyar irodalom kollekcióból is, amely tökéletes ajándék lehet bármely könyvmoly számára. Találhat “A Grund”-os verziót, Arany János verses, de még Petőfi Sándor írásával ellátott darabot is. Ami az állatos termékeket illeti, a kutyás kollekcióból tacskós, corgis, beagle-ös, de még huskys gyártmányt is vásárolhat. Ha pedig inkább cicás barátját lepné meg egy egyedi tokkal, akkor pedig a grumpy cat-es, a bad kitty-s, illetve a mancsos modellből tud rendelni.

Milyen telefonokra helyezhetőek a tokok?

A Pamutlabor Pólónyomda választékában iPhone, Samsung, Huawei és Xiaomi mobilokra szerezhet be különleges kiegészítőt. Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a mintát, majd pedig a kép alatt megkeresi a telefon márkáját és annak fajtáját. Ezt követően a webshop elkészíti az Ön számára a kiválasztott darabot.

A minőségi anyagból gyártott apróságok tartósak, megvédik a telefont az esetleges sérülésektől, mindezek mellett pedig egyedivé varázsolják az eszközt. Amennyiben az utolsó pillanatban döntötte el, hogy a Pamutlabor Pólónyomda oldaláról vásárolna, akkor sincs gond, hiszen ők akár két munkanap alatt elkészítik a meglepetést. Ha pedig nem lenne megelégedve a rendelésével, cseregarancia keretei között bármikor visszaküldheti azt, és ők azonnal készítenek egy másik tokot.

Válasszon tehát bátran a humoros, Harry Potteres, BTS-es, esetleg a balatoni kollekcióból még ma, és már le is tudta a születésnapi ajándék vásárlását!

Ajánlatok