accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

8 napos törökországi körutazás félpanzióval, 4-5 csillagos szállodákban, idegenvezetővel 88.990 Ft-ért!

utazomajom /

Török körutazás magyar nyelvű idegenvezetővel, rengeteg programmal! Az utazás során 4-5 csillagos luxus szállodákban pihenhetsz, félpanziós ellátással. A repülőjegyhez feladott poggyászt, kézipoggyászt is kapsz. Az utazás ára 88.990 Ft!

Foglalás és részletek ide kattintva!

Útiterv

1. nap: A Budapestről induló repülőút után Törökországban magyarul beszélő idegenvezető fogad. Szállás Antalya környékén, Belekben vagy Kemerben három éjszakára.
2. nap: A hét menetéről tudhatsz meg minden részletet, miközben egy frissítő welcome koktélt kortyolgatsz. Ismerkedés a környékkel egy kirándulás során, majd szabadidő vagy fakultatív program közül választhatsz. Szállás Belekben vagy Kemerben.
3. nap: A térségre jellemző buja növényzet, és a Taurus-hegység hósipkás csúcsai, mely Antalya-t körbeölelik, a Török Riviéra egyik legszebb városává teszik a nap célállomását. Közös városnézés vár rád. Vásárlási lehetőség a séta folyamán. A török kézművesipar remekeihez vonzó áron juthatsz egy ékszer-és egy bőrmanufaktúrában. A program a Kultúracsomag része. Szállás Kemerben vagy Belekben.
4. nap: Kijelentkezés a hotelből. A program egyik felejthetetlen eleme Pamukkale, Eger testvérvárosa, az UNESCO Világörökség egyik ékessége, a természet egyik csodája, ahol a mészkőteraszokban ragyogó víznek már az ókorban gyógyító erőt tulajdonítottak. Lehetőség lesz fürdésre a hotel termálvízében. A program a Kultúracsomag része. Szállás Pamukkáléban.

Fotó: Aldi-utazas

5. nap: Hierapolis romjai a múltról mesélnek nekünk. A város gyökerei a Kr. e. 2. századba nyúlnak vissza. Jelentős szereppel bírt a Római Birodalom idején. Az 50 soros nézőtérrel büszkélkedő római színház illetve az ókori fürdő maradványai, az észak felé a szőlős lankák elbűvölik a látogatót. Az út folyamán megállsz egy szőnyeggyárnál, ahol képet kaphatsz a török szőnyegszövés nemes folyamátáról (a nyersanyag – selyem, pamut és gyapjú – előállításától egészen a végtermékig). A program a Kultúracsomag része. Szállás Antalya környékén, Kemerben vagy Belekben 3 éjszakára.
6. nap: Add át magad a gondtalan pihenésnek-feltöltődésnek, szabadulj meg a mindennapi stressztől! Amennyiben szeretnéd még jobban megismerni Törökország ezer arcát, irány a fakultatív kirándulás! Szállás Kemerben vagy Belekben.


7. nap: Szabadidő vagy fakultatív program. Töltsd kedvedre az időt a szállodában. Igazi kikapcsolódást jelentenek a szabadidős szolgáltatások, a melengető napsütés, a tenger időtlen szépsége. Fakultatív kirándulási lehetőségek tovább színesítik a napot. Szállás Kemerben vagy Belekben.
8. nap: Búcsú Törökországtól. A reggeli elfogyasztása után búcsút veszel a hoteltől. Transzfer a repülőtérre, a gép indulási idejének függvényében. Felejthetetlen élményekkel gazdagabban landolsz Budapesten.

Foglalás és részletek ide kattintva!

Az ár tartalmazza

  • Charterjárat Budapestről Antalyába és vissza Economy osztályon
  • Feladott poggyász, kézipoggyász, repülőtéri check in
  • Repülőtéri illetékek
  • 3 éjszaka 5*- os szállodákban Belek régióban
  • 1 éjszaka 4*- os szállodákban Pamukkale régióban
  • 3 éjszaka 5*- os szállodákban Kemer régióban
  • Félpanziós ellátás
  • Welcome koktél
  • Magyar idegenvezetés
  • Transzferek modern légkondicionált buszokkal

szponzorált tartalom.

Ajánlatok