accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Egy “leleményes” pár még nálunk is többet spórolt: 700 ezres fizetetlen számlát hagytak egy kecskeméti hotelben.

utazomajom /

Közel 700 ezer forintos számlát nem tudott kifizetni az a pár, aki másfél hétig lakott egy kecskeméti szállodában.- Írja a police.hu.

Bár a Karácsony a szeretet ünnepe és a legtöbben ezt meghitt otthonukban szeretik eltölteni, azért akadnak, akik inkább egy szállodában ünnepelnek. Nem volt ez másképp ezzel a párral sem, akik 2022 december 20-tól szálltak meg egy kecskeméti szállodában és a foglalásukat napról napra hosszabbították egészen december 29-ig, amikor felszólították őket a fizetésre. Ekkor derült ki, hogy nem tudják kiegyenlíteni a közel 700 ezerre duzzadt számlát, de még próbálkoztak is a foglalás meghosszabbítására 2023 januárig. A szállodaigazgató ekkor értesítette a kecskeméti rendőrséget és a párral szemben csalás miatt indult nyomozás, akik a rendőrök kiérkezéséig nem hagyták el a szállodát.

 

Ajánlatok