accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Nyilvánosságra hozták milyen vakcinákat fogad el USA november 8-tól

utazomajom /

Az amerikai kormány egy hónappal ezelőtt jelentette be, hogy november elején feloldja az beutazási tilalmat az Egyesült Királyságból és az Európai Unióból érkező, teljes körűen beoltott személyek előtt.

Egyelőre csak annyi hivatalos, hogy a Fehér Ház egyik sajtósa az elmúlt héten a “sorompók” november 8-ai felemeléséről adott közre egy Twitter-üzenetet, a kormány hivatalos honlapjain még nincs nyoma a részleteknek.

Annyi már biztosnak látszik, hogy a beutazáshoz Covid-tesz és oltási igazolás lesz szükséges. Hogy mely vakcinákat fogadják el, az sem volt egyértelmű eddig, de most már bizonyos, hogy az amerikai gyógyszer- és élelmiszerügyi hatóság (FDA) és a nemzetközi egészségügyi világszervezet (WHO) által elismert oltásokkal lehet majd beutazni.

Az FDA által elismert vakcinák

Pfizer-BioNTech
Moderna
Janssen/Johnson & Johnson

A WTO által elismert vakcinák

Pfizer-BioNTech
Moderna
Janssen/Johnson & Johnson
AstraZeneca/Oxford
Covishield/Serum Institute of India (Oxford/AstraZeneca indiai változata)
Sinopharm
Sinovac

Ezzel egy időben a repülőjegyárak is emelkedésnek indultak, így aki szeretne az USA-ba látogatni, célszerű minél előbb lefoglalnia az utazását.

November 8-án újranyit az USA az európaiak előtt

További információk az USA hivatalos Covid-oldalán itt érhetők el. – via Turizmus.com

Ajánlatok