accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Utasok állták el a Kanári-szigetekre tartó gép útját a poggyászaik miatt Budapesten!

utazomajom /

A poggyászokkal mindig csak a gond van. Múlt héten a a Ryanair  lassúságra hivatkozva sok utas csomagját nem vitte el a Kanári-szigetekre, mondván, hogy már nem bírnak tovább várni. A zsúfolt budapesti repülőtéren a poggyászfeladás órákig tartott, sokan csak az indulás előtti utolsó pillanatban értek a géphez. Az eset nagy visszhangot váltott ki, hiszen egy pár esküvői ruhája is késve érkezett a szigetre, emiatt egy nappal el kellett halasztani a ceremóniát.

Olvasónk, Katalin képe. Ők két gyermekkel inkább nem utaztak a csomagjaik nélkül.

Ma ismét poggyászok nélkül száll fel a Las Palmasra tartó járat, de ezt már a budapesti repülőtéren közölték az utasokkal. A hírnek joggal nem örültek, ezért körülbelül 50 utas leszállt a gépről, üvöltözött, és elállták a gép útját – számolt be az index.hu.

Egy indexnek nyilatkozó utas azt mondta, bejelentették nekik, hogy a gép túlsúlyos, ezért leszedik a csomagokat a csomagtérből. Majd elmondása szerint választás elé állították őket: vagy maradnak a gépen, és szerdán kapják meg a csomagjaikat kint, vagy ha ez így nem jó nekik, akkor szálljanak le.

A legnagyobb probléma, hogy nem jelentették be a túlsúlyt, az egyik utas vette észre, hogy pakolják ki a cuccainkat. Elkezdett kiabálni és ekkor elszabadult a repülőn a pokol… Ha nem veszi észre, ugyanúgy járunk, mint múlt héten, hogy csak a helyszínen lett volna tudomásunk az itthon maradt poggyászokról.
– nyilatkozott olvasónk, Katalin.

Az ír légitársaság ígéretet tett, hogy ma, vagy legkésőbb holnap mindenki megkapja a poggyászát. Az utasok kivették a poggyászokból a legszükségesebb holmikat.

Megkaptuk az utasok egy kisebb csoportja által közösen írt panasz fotóját, a személyes adatok eltüntetésével közöljük.

1. oldal
2. oldal

Ha a járaton voltál, és szívesen nyilatkoznál nekünk, írj egy üzenetet az info@utazomajom.hu-ra!

Ajánlatok