accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Utazás RESTART 2020 – jön a nyár legnagyobb akciója

utazomajom /

UTAZÁS RESTART június 11-től a maiUtazás.hu-n és a Szallas.hu-n! Most először a nyári árakból is kedvezményt kaphatsz, egy teljes héten át!

Keresztülhúzta a külföldi vakációs tervedet a koronavírus? Akciós belföldi nyaralás után kutatsz? Maradj itthon, na de hogy nyaralhatsz belföldön olcsóbban? Van egy jó hírünk! Várva-várt nyaralásokkal és újranyitási akciókkal indítja be a szezont a Szallas.hu és a maiUtazás.hu. Június 11-én rajtol az Utazás RESTART kampány, amelyben most először találkozhattok nyári akciókkal. Az emlékeztetőre már most fel tudtok iratkozni!

Indítsuk újra közösen a hazai turizmust

Magyarország legismertebb online szereplői a Szallas.hu és maiUtazás.hu most először fognak össze, hogy közös akcióval elhozzák neked a nyár legjobb ajánlatait és a legjobb árak közül válogathass!

A koronavírus kirobbanása után eddig példa nélküli leállás következett, mintegy 60 napig bezárt az összes magyar szálláshely és vendéglátó egység. A turizmusban kiemelkedő az egymásra utaltság: ha egy gyógyfürdő csődbe megy, akkor a környék szálláshelyeinek és vendéglátóhelyeinek se lesz vendége. Ezt szeretnénk megelőzni a ti segítségetekkel!

A Szallas.hu ésmaiUtazás.hu közös célja, hogy mindenki számára elérhető utazásokat hozzanak ezzel újraindítsák a hazai turizmust. Összességében a magyarországi turizmus élénkítésével sokat tehetünk, hogy kevesebben váljanak munkanélkülivé Magyarországon és kisebb legyen a gazdasági visszaesés. Ehhez szükség van arra, hogy versenyképes árakon foglalhass belföldi szálláshelyeket.

Milyen akciókat találsz majd?

Exkluzív szállodák utalványai akár -60% kedvezménnyel a maiUtazás.hu kínálatából, ahol, utazásod időpontját nem fontos előre tudnod, később is eldöntheted. Bankkártyával és SZÉP kártyával is fizethetsz online.

Előrefizetés és lemondási díj nélkül is foglalhatsz a Szallas.hu akciós kínálatában, ahol az ország minden szegletéből elérhetőek a hotelek, apartmanok és vízparti nyaralók kedvezményei legalább -12% kedvezménnyel. Az indulási időpontodat szabadon választhatod minden Szallas.hu-s ajánlat esetén.

Biztosítsd be a helyed idén nyáron – Iratkozz fel!

Iratkozz fel a hírlevélre ide kattintva június 10-ig, hogy emlékeztetőnkkel értesülj azonnal, ha elSTARTolnak az újranyitási akciók! Június 11-én elküldjük a legjobb újranyitási akciókat és szállás ajánlatokat. Figyeld az emlékeztetőnket, hogy az elsők között válogathass a nyár legjobb árai közül!

3 tipp, így utazz olcsóbban 2020-ban a koronavírus után

  • Ne maradj le az újranyitási akciókról, iratkozz fel az Utazás RESTART hírlevélre, hogy akár már elsőként értesülj a legnagyobb kedvezményekről!
  • Június 11-én csütörtökön kövesd figyelemmel a hírlevélben vagy a Szallas.hu és maiUtazás.hu oldalain oldalán közzétett olcsó ajánlatokat.
    Figyelem, lesznek olyan limitált számú utalványok is, amelyekre csak a leggyorsabbak tudnak szert tenni, hiszen az Utazás RESTART akciói csak 1 héten át elérhetők.
  • Válogass a legjobb árak közül! Foglald le és biztosítsd be a kedvenc helyedet a nyárra vagy vásárolj hosszú lejáratú utazási utalványt június 17-ig!

szponzorált tartalom

Ajánlatok