accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Utazd be Európát és vegyél részt a legnagyobb fesztiválokon!

utazomajom /

Közeleg a fesztiválszezon, de nincs elég pénzed részt venni Európa legnagyobb bulijain? Szívesen töltöd a nyarat pénzkereséssel, főleg ha szabadidődben szórakozhatsz és utazhatsz is? Ha a fenti kérdésekre igennel válaszoltál, a FestiWork programjait éppen neked találták ki!

Elektronikus zenei fesztiválok, rockfesztiválok, művészeti rendezvények, sőt a Forma-1 részese is lehetsz idén nyáron, ha belevágsz életed kalandjába! A FestiWork elsősorban főiskolás és egyetemista korú fiatalok jelentkezését várja, és kínál számukra olyan külföldi munkát, amelyek életre szóló élményekkel és kimagasló pénzkereseti lehetőséggel járnak. Míg mások több százezer forintot is elköltenek nyaralásra és fesztiváljegyekre, te Európa legjobb koncertjein bulizhatsz anélkül, hogy belépőt kellene váltanod. Jó hír, hogy a FestiWorkön keresztül úgy tudsz munkát vállalni Angliában, hogy nem kell nagy kezdőtőkével rendelkezni, mivel az angliai munkáltató megelőlegezi azt.

Milyen fesztiválokra tudsz jelentkezni?

A turnusok különböző hosszúságúak, mindenki kedvére válogathat. Van 8 napos, de 2 hónapos is munka is. Íme a legkedveltebb nyári munkák helyszínei:

  • Download – Európa egyik legnagyobb rock fesztiválja
  • Royal Ascot – Királyi lóverseny
  • British Summer Time – Hatalmas koncertsorozat a Hyde parkban
  • Boomtown
  • Latitude – zenei és művészeti fesztivál
  • Forma 1 Silverstone
  • Electric Picnic – Írország legnagyobb zenei fesztiválja

Habár a legtöbb lehetőség Angliában van, Európa-szerte találni rendezvényeket.

További elérhető turnusok: festiwork.hu/turnusok

Nyári munka és bulizás a Royal Ascot, Download és a Latitude helyszínein:

 

Lehet-e utazni és bulizni a turnusok alatt?

A kint töltött idő nem csak a munkáról szól! Minden csoportnak városnézést szerveznek Londonban, de a tengerpartra utazás és egyéb helyszínek is beleférnek a programba két fesztivál között. A fesztiválokon -a munka elvégzése után- természetesen mindenki részt vehet a koncerteken és bulikban. Ezeken a rendezvényeken a napijegyek és bérletek kifejezetten drágák, főleg a magyar viszonylathoz képest, így már ezzel rengeteget lehet spórolni.

Leeds és az Írországi Electric Picnic felvételei:

A FestiWork munkaerő-közvetítő cégről

A FestiWork 2016 óta foglalkozik nemzetközi, főként brit és ír fesztiválokra való toborzással. Megrendelőik a legnagyobb brit és ír fesztiválok, sportrendezvények, valamint azok alvállalkozói. Munkájuk szakmai elismerését mutatja, hogy az elmúlt három évben (2017, 2018, 2019) az UK Festival Supplier Awards nevű iparági seregszemlén is beválogatták a céget a legjobb rendezvénytoborzók közé.

Hogyan történik a jelentkezés?

Regisztrálj a festiwork.hu honlapon. Nézd meg az elérhető turnusokat, majd jelentkezz pár kattintással a kiválasztott fesztiválra – akár többre is! Ezután a FestiWork munkatársai felveszik veled a kapcsolatot és egyeztettek időpontot az interjúra. Itt mindent elmondanak neked a munkáról és te is felteheted a kérdéseidet. Amennyiben felvételt nyertél, a fiókodon keresztül online intézhetitek a szerződéskötést. A FestiWork segít a munkához szükséges ügyintézésben, de a kiutazást és a kint töltött idő alatt mind a szállást, mind az étkeztetést az angliai munkaerő-kölcsönző cég koordinálja számodra.

Szedd össze a cuccaidat és vágj bele életed egyik legnagyobb kalandjába!

További részletek és jelentkezés a www.festiwork.hu oldalon!

szponzorált tartalom.

Ajánlatok