accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Utazómajom utazási kupon: miért ez az ideális ajándék?

Guru Majom /

Közeleg a karácsony, sűrűsödnek az elintézni- megszervezni valók, és még egy csomó ajándékot is be kellene szerezni az utolsó pillanatban. Ha nálad is stresszes az évnek ez az időszaka, segítünk: van egy ajándékötletünk, amivel garantáltan örömet szerzel, és magadnak is megspórolod az idegeskedést.
5 érv, miért jó választás az Utazómajom utazási ajándékutalvány.

Élményt ajándékozol

Az élmény pedig sokkal jobb ajándék, mint bármilyen tárgy. Az elmúlt években pszichológiai kutatások sora igazolta, hogy az élmények a tárgyaknál nagyobb örömöt okoznak, és ez az öröm tartósabb is. A tárgyakra – még azokra is, amelyekre nagyon vágytunk – hamar ráununk, míg az átélt élmények emlékei sokáig velünk maradnak és a személyiségünket gazdagítják.

Biztosan nem nyúlsz mellé

Nem könnyű olyan ajándékot találni, aminek biztosan örül a megajándékozott fél. A sokadik elcsépelt ajándék megvásárlása inkább csak arra jó, hogy „letudjuk” az ajándékozást. Abban viszont egészen biztos lehetsz, hogy egy világjárónak utazásból sosem elég, és valódi örömöt szerzel neki, ha a következő nagy kalandjának megvalósításában segíted.

A választás szabadságát adod

Az eddigiekből következik, hogy az utazás élménye a lehető legideálisabb ajándékok egyike. Jól sülhet el, ha valakit befizetsz egy hétvégi városlátogatásra vagy egy szuper nyaralásra, de még jobb, ha az úti cél kiválasztását rábízod a megajándékozottra. Egy utazási ajándékutalvánnyal a választás szabadsága az övé, te viszont hozzásegíted, hogy megvalósíthassa álmai utazását – úgy, ahogy neki a legjobb.

Nem kell miatta tülekedni, sorban állni

Nem csak annak jó, akinek adod: egy online megrendelt ajándékutalvánnyal a saját dolgodat is megkönnyíted. Ha hagytad már a karácsony előtti hetekre a bevásárlást – és ki az, aki nem? – akkor pontosan tudod, mennyi kényelmetlenséget spórolhatsz meg magadnak, ha nem kell az üzleteket járnod.

Garantáltan megérkezik időben

Az interneten persze szinte bármi megrendelhető, ám ha mostanáig halogattad a döntést, már nem biztos, hogy a választott ajándék időben megérkezik. Az Utazómajom ajándékutalvánnyal jól jársz tehát azért is, mert garantáltan megkapod időben, és biztos lehetsz benne, hogy nem kell üres kézzel álldogálnod a fa alatt.

Ajándékutalványt vásárolok: utazomajomkupon.beontrips.com

De mire jó pontosan az ajándékutalvány?

Az Utazómajom utazási ajándékutalvány bármilyen repülőjegy+szállás utazásra beváltható az Utazómajom | Beontrips weboldalon, de kedvcsinálónak összegyűjtöttünk néhány szuper utat.

A legszebb naplementék és legjobb bulik szigete: Ibiza

Nem lehet megunni: Róma

A legkedvesebb sziget legszebb pontja: Szicília, Taormina

Paradicsomi utazás: Maldív-szigetek

100% romantika: Párizs

Hatalmas kaland: Rio de Janeiro

Tavaszi álom: Santorini, Görögország

 

Ajánlatok