accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Vagány csúszdaparkkal bővül a Barack Thermal Resort Tiszakécskén

utazomajom /

2020 júniusában látványos, családi csúszdaparkkal várja a fürdőzőket és az új kalandokra vágyókat a tiszakécskei Barack Thermal Resort.

Tudjuk mit csinálsz idén nyáron: kipróbálod a Barack Resort új csúszdaparkját! – akár ezzel a szlogennel is ajánlhatná új szolgáltatását a komplexum, amelynek a júniusban elkészülő, új fejlesztéssel teljessé válik a kínálata a fiatalabb, kalandokat és aktív időtöltést kereső korosztály számára is.

Számukra ma már egyetlen medence önmagában nem elég. Ezért döntött úgy a Barack Thermal Resort vezetése, hogy a régi „óriáscsúszdától” elbúcsúzik, megköszönve „neki” az elmúlt 27 évet, és helyette egy vadonatúj, a kor igényeinek maximálisan megfelelő csúszdát épít.

Új csúszda négyféle élményelemmel

Az ötemeletes csúszdapark már a fürdőbe lépés pillanatától hívogatja a vendégeket. A csúszdák kiválasztásánál fontosnak tartották, hogy közöttük mindenki megtalálja a kedvére valót.

Az anaconda csúszda egy szelídebb lejtésű, közkedvelt típus, amelyet a kezdő csúszdázók is bátran használhatnak. A 2 pályás családi csúszda (vagy versenycsúszda) nyitott szerkezetű, izgalmas gyorsasági versenyek rendezésére ad lehetőséget, mivel időmérő funkcióval is rendelkezik. A kamikaze csúszda a száguldás szerelmeseinek lesz a kedvence, szinte szabadesés-élményt nyújt és akár 60-70 km/h óra lecsúszási sebesség is elérhető rajta. A negyedik, rafting és inga csúszda pedig két kedvelt típus egyedi ötvözeteMagyarországon egyedülálló élményelem, amely csúszógumival (raft) vehető igénybe.

Sajtóközlemény

Ajánlatok