accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Breaking: Madeirába repül a Wizz Air Londonból 6.500 Ft-tól!

utazomajom /

Bármikor megkérdeztük tőletek, hogy hová szeretnétek közvetlen járatot, mindig az elsők között szerepelt Madeira és az Azori-szigetek. A járvány alatt a Wizz Air más taktikát választott a versenytársainál: folyamatosan nyitja az új bázisokat, új desztinációkra kínál járatokat ahová aztán vagy elindul, vagy nem.

Így aztán nem meglepő, hogy a a Wizz Air egyelőre csak Londonból ugyan, de új járatot indít Madeira Cristiano Ronaldoról elnevezett nemzetközi repülőterére.

Cristiano Ronaldo szobra Madeirán

Még a gyakorlott pilótáknak is gondot okoz olykor a leszállás Funchal aszfaltcsíkján, és nem csupán a szinte állandó erős szél miatt. A pályát egyik oldalról hegyek szegélyezik, a másik három frontról az óceán, de amitől igazán hajmeresztő a landolás, az az, hogy a futópálya északkeleti része betoncölöpökre épült, csak így volt ugyanis kivitelezhető a kb. 900 méteres megtoldása.

A járat heti két alkalommal üzemel, kedden és szombaton december 15-től. Sajnos a Madeirára 06:50-kor indul a gép, emiatt Budapestről azonos napon nem tudjuk elérni a csatlakozást, éjszakázni kell Londonban. Visszafelé már jól jön ki a menetrend, délután 3 órakor száll le a Wizz Air. A jegyek WDC tagsággal 15,99 fonttól, azaz 6.500 Ft-tól elérhetőek. Reméljük, hogy népszerű lesz az útvonal és hamarosan Budapestről is közvetlen járattal utazhatunk erre az egész évben kelleme klímájú gyönyörű szigetre.

Portugálián belül a szigetek általában külön járványügyi intézkedés alá esnek, ezért a beutazási feltételek is eltérnek az eddigi tapasztalatok alapján, melyekről itt tájékozódhatsz. Ha még nem ismered a szigetet, nézd meg a TOP 10 látnivaló Madeirán, az örök tavasz szigetén!

Ajánlatok