accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Erre figyelj: változott a Wizz Air check-in! – rossz irányba.

utazomajom /

A Wizz Air változtatott a becsekkolás lehetséges időpontján. Ha nem vásárolsz ülőhelyet, akkor csak az utazás előtt két nappal van lehetőséged megszerezni a beszállókártyát.

Korábban az online utasfelvételt 30 nappal az indulás előtt már elvégezhettük, ez rövidül le 2 napra. Akik pénzt adnak azért, hogy megválaszthassák ülőhelyüket, ők továbbra is egy hónappal az indulás előtt csekkolhatnak be. A kimenő járat utasfelvétele után nyílik csak meg a visszaútra az online check-in lehetősége, de legfeljebb 15 nappal a járat indulása előtt. Tehát ha 3 hét múlva jössz vissza Párizsból, akkor nem tudod egyszerre oda-vissza elvégezni a felvételt.

Miért rossz ez az utasoknak?

Tegyük fel, hogy külföldön vagy, és épp nincs a közelben wifi. Idegőrlő az utolsó pillanatban azzal szerencsétlenkedni, hogy nethezz juss a csekkoláshoz. Ha nem szereted a mobil appokat, akkor még ki is kell valahol nyomtatnod a papírt, különben súlyos összegeket fizethetsz a repülőtéren.

Miért jó ez a Wizz Air-nek?

Ha mindenki időben becsekkol, akkor sokkal kevesebb helyet választhatnak azok, akik fizetnének a szolgáltatásért. Másrészről biztosan többször fog előfordulni, hogy az utasok közül valaki a repülőtéri check-in-t lesz kénytelen használni a fenti okok miatt.

Fagyasztás

Ezzel egy időben a társaság bejelentette, hogy mostantól lehetőséget biztosítanak az utasoknak a jegyárak “befagyasztására”. Ezzel az opcióval 950 forintért utasonként és útvonalanként 48 óráig biztosak lehetünk abban, hogy nekünk nem fog változni a kiszemelt repülőjegy ára.

Augusztus 15

Nem vonatkozik rád az új szabály, ha augusztus 15 előtt foglaltál. Függetlenül attól, hogy mikor lesz az utazásod.

Ajánlatok