accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Életre szóló élmény: két hetes hajózás az északi sarkkör legcsodásabb látványosságai között

utazomajom /

Biztosítsd be életre szóló utazásod időben és nézd meg a saját szemeddel Norvégia és az északi sarkkör legcsodásabb részeit egy különleges két hetes hajóút alatt teljes ellátással! Egy igazán jó ajánlat azoknak, akik unják a megszokottat és valami izgalmasra vágynak.

Az ár magában foglalja a repülőutat is a KLM légitársaság járatával Bergenbe és vissza. Az utasok egy 23 kg-os feladható poggyászt és egy kézipoggyászt is magukkal vihetnek. A repülőtérre érve ingyenes transzferrel szállítanak a bergeni szállodába, ahol egy éjszakát töltesz, majd onnan a kikötőbe.

Megnézem az utazást: Postahajóval Norvégiában – 599.990 Ft

Ekkor kezdődik az életre szóló kaland: 11 éjszaka a Havila Castor, ill. a Havila Polaris fedélzetén Norvégia leggyönyörűbb gleccsereit, fjordjait, sarkköri élővilágát láthatod testközelből úgy, ahogy más módon nem lenne rá lehetőséged. Jó eséllyel látni fogod a különleges sarki fényt is.

Ellátás: reggeli (szálloda), illetve teljes ellátás svédasztalos reggelivel, ebéddel és vacsorával (hajó). Ingyenes Wi-Fi a fedélzeten. Nem kell fizetned a legtöbb fedélzeti létesítmény használatáért és a fedélzeti szórakoztató programokon való részvételélt sem.

A Havila hajói a világ legkisebb károsanyagkibocsájtással működő vízi járgányai. Ezt a világ legnagyobb akkumulátorával érik el, mely segítségével négy órán át teljesen elektromosan tudnak üzemelni. A hajón felszolgált ételek mindegyike helyi termelőktől származik.

Útiterv

1. nap Indulás • Repülőút Bergenbe, Norvégiába. Megérkezés és transzfer Bergenbe, a szállodába. Szabad időtöltés.
2. nap Bergen • Szabadon eltölthető nap. Kora este transzfer a kikötőbe és beszállás. A hajóút megkezdése 21.30-kor.
3. nap Ålesund • Utazás északi irányba Ålesundig, a gyönyörű szecessziós városig.
4. nap Trondheim • A régi királyi város megismerése faépületeivel és Norvégia legnagyobb középkori templomával, a nidarosi székesegyházzal.
5. nap Sarkkör és Lofoten • Átkelés az északi sarkkörön. A Bodø felé vezető úton gyönyörű szigetcsoportok és szigetek mellett haladunk el, mielőtt szemünk elé tárul északon a lenyűgöző Lofoten fala. A Raftsund-szoroson való átkelés után rövid időre megállunk a lenyűgöző Trollfjord bejáratánál. Ősszel és télen ettől a földrajzi szélességtől északra van a legnagyobb esély az északi fény észlelésére.


6. nap Tromsø, az Északi-sark kapuja • Megérkezés Tromsø városába, szabad időtöltés. Egy Tromsø-ban eltöltött izgalmas nap után folytatjuk az utunkat észak felé.
7. nap HammerfestHonningsvåg (Nordkap) • Miután reggel rövid időre kikötünk Hammerfestben és Havøysundban, megérkezünk Honningsvågba, a látványos Nordkap kapujához, a 307 m magas palasziklához.
8. nap Kirkenes • A „Kelet kapuja” az utazásunk fordulópontja, és az utolsó norvég város az orosz határ előtt.
9. nap HammerfestTromsø • Gyönyörködünk a lélegzetelállító tájban a Hammerfest felé vezető úton. A következő nagyobb kikötő bájos és élénk Tromsø lesz.
10. nap Vesterålen és Lofoten • Hajónk Vesterålen és Lofoten varázslatos szigetvilága felé veszi az útját. A 30 km hosszú Raftsundon keresztül elérjük Svolvært. Svolværből tovább utazunk Stamsundba, ahol megcsodálhatjuk Lofoten falának fenséges csúcsait. Az este folyamán elhagyjuk a szigetvilágot, és elindulunk a szárazföld felé.
11. nap Sarkkör, Hét nővér • Másodszor is átlépjük az északi sarkkört. Egy további fénypontot jelent a Hét nővér hegyláncon való átkelés. Mind a hét hegy 900–1100 m magas. Megérkezés Brønnøysundba.


12. nap Trondheim és Kristiansund • Használjuk ki a reggelt egy sétára Trondheim óvárosában. A fedélzetre visszatérve a hajó kifut a fenséges Trondheimsfjordból, amely 170 km hosszú és akár 25 km széles. Miközben a nyílt tengeren át a „Rózsák városának” is nevezett Molde felé visz az utunk, a Romsdal-Alpok meredek, szürke, hegyes csúcsai tárulnak elénk.
13. nap Bergen, visszaút • Mielőtt befutnánk a hegyek közé, még néhány tengeri mérföldnyi lenyűgöző tájon keresztül vezet az utunk, például a festői Nordfjord a hatalmas Jostedal-gleccser alatt. Megérkezünk Florøba, egy modern városba, amely Sogn og Fjordane tartomány legrégebbi, valamint Norvégia legnyugatibb városa is egyben. Florøtól néhány tengeri mérföldre délre a hatalmas Sognefjord torkolatán haladunk keresztül. Az utazás során a szigetvilágra is a legjobb kilátás nyílik számunkra. Megérkezés Bergenbe 14.30-kor. Kiszállás, transzfer a repülőtérre és repülőút visszafelé. Megérkezés Bécsbe, majd önálló hazautazás.

Kattints a részletekért!

Gondtalan utazás pénzvisszafizetési garanciával

Az ALDI Utazás lehetővé teszi, hogy kockázat nélkül foglald le álmaid nyaralását. Amennyiben a jelenlegi helyzetben sem szeretnél semmit a véletlenre bízni a nyaralás megszervezése során, az ALDI UTAZÁS pénzvisszafizetési garanciával gondtalanul lefoglalhatod utazását. Válaszd az opcionálisan foglalható pénzvisszafizetési garanciás csomagot autós és csak szállás foglalások esetén 1 500 Ft/fő, repülős-, hajós– és vonatutak esetén 4 000 Ft/fő áron és az utazás előtt 7 nappal lemondhatod a foglalásod, az ALDI UTAZÁS pedig visszafizeti a befizetett összeget.

A legfontosabb információk:

  • az összes foglalásra érvényes 2022.01.03-tól
  • 1 500 Ft személyenként autós utazás, vagy csak szállás foglalása esetén
  • 4 000 Ft személyenként repülős-, hajós– és vonatutakra
  • gondtalan utazás pénzvisszafizetési garancia gyerekeknek és fiataloknak 17 éves korig ingyenes

az ajánlat független az utazás időtartamától

  • a foglalás az utazás megkezdése előtt 7 nappal indoklás nélkül lemondható
  • 100 %-os pénzvisszafizetési garancia – gyorsan és egyszerűen

A részletekért kattints ide.

Korábbi ajánlatok

Kezdd a májust Horvátországban! Kétágyas szoba tengerre nyíló kilátással, all inclusive ellátással 5 éjszakára 80.990 Ft-ért!

Indítsd a nyarat a kedvenc horvátországi nyaralóvárosodban, Zadarban! 5 nap két főre All Inclusive ellátással 91.782 Ft!

Síelj Ausztriában! 3 csillagos gyönyörű sporthotel félpanziós ellátással két éjszakára 38.490 Ft-ért foglalható!

Szponzorált tartalom. Fotók: Aldi-utazás

Ajánlatok