accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Vb-selejtezőre repít a Wizz Air – Albániába indít szurkolói különjáratot a légitársaság

utazomajom /

A Wizz Air, Európa leggyorsabban növekvő légitársasága szeptember 5-én, az Albánia-Magyarország futball-világbajnokság selejtezőre különjáratot indít, hogy a magyar drukkereknek lehetősége legyen Tiranában buzdítani a magyar nemzeti tizenegyet.

A magyar labdarúgó-válogatott az Eb-n nyújtott hősies teljesítménye után újabb megmérettetés előtt áll: a csapat szeptember 2-án Angliát fogadja, majd szeptember 5-én idegenben, Albánia ellen lép pályára a vb-selejtezősorozat következő fordulójában. A magyar szurkolók akár a helyszínen, Tiranában is végigkísérhetik az összecsapást, hiszen a Wizz Air különjárata szeptember 5-én 13:05-kor száll fel, és még aznap este, a meccs után indul is vissza a magyar fővárosba. A beutazáshoz az országok által kötött közös megegyezésnek köszönhetően a hivatalos magyar védettségi igazolvány is elegendő.

A szurkolói különjárat menetrendje:


ÚTVONAL INDULÁS DÁTUMA INDULÁS ÉS ÉRKEZÉS VITELDÍJ* (forint)
BUDAPEST – TIRANA 2021. szeptember 5. 13:05 – 14:30 17 690 Ft
TIRANA – BUDAPEST 2021. szeptember 5. 23:30 – 00:55 17 690 Ft

A Wizz Air továbbra is javasolja, hogy az utazni vágyók mindenképpen ellenőrizzék, és szükség esetén újítsák meg a már lejárt, vagy lejárat közeli (kevesebb, mint 3 hónapig érvényes) úti okmányukat a repülőutak előtt.

A Wizz Airnek az utasai és a személyzete egészsége továbbra is a legfontosabb, ezért – bár már több ország is enyhített a maszkviselési szabályokon – a légitársaság továbbra is előírja az orrt és szájat eltakaró maszk viselését a repülőút teljes egésze alatt.

sajtóközlemény

Ajánlatok