accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Végre eltörlik a 4 óránál nem régebbi tesztet Hollandiában – KLM átszállásoknál sem kell!

utazomajom /

A Holland kormány döntése értelmében március 16-tól változnak az országba belépés feltételei.

A Hollandiába utazóknak ezentúl a beszállítás időpontjához képest 24 óránál nem régebbi negatív PCR teszttel, vagy a beszállításhoz képest 24 óránál nem régebben elvégzett negatív gyorsteszttel és a Hollandiába érkezéstől számított 72 óránál nem régebben elvégzett negatív PCR teszttel kell rendelkezniük.

A Schipolon átszálló, vagyis tranzit utasoknak az Amszterdamba érkezéstől számított 72 óránál nem régebbi negatív PCR tesztre lesz szükségük, antigén gyorstesztre nem.

A negatív teszteredményről szóló igazolást angol, német, francia, olasz, portugál, spanyol és holland nyelven fogadják el a hatóságok. A szabályok csak 12 éven felüliekre vonatkoznak.

Egészségügyi intézkedések

A KLM Holland Királyi Légitársaság több intézkedést is bevezetett a koronavírus-járvány kapcsán. Az utasokat a légitársaság a járat indulása előtt legkésőbb 48 órával tájékoztatja a teendőkről, fontos tudnivalókról.

Az utazási szabályokról országokra lebontva a https://klm.traveldoc.aero/ oldalon is tájékozódhatnak.

Mivel az utasfelvétel, a biztonsági ellenőrzés és a beszállítás is hosszabb lehet a szokásosnál, érdemes az európai járatok esetében az indulás előtt 2 órával a repülőtérre érkezni. Emellett a KLM azt javasolja, hogy az utasok a járat indulása előtt, online végezzék el az utasfelvételt.

A repülőtéren, illetve a repülőgép fedélzetén mindig kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk viselése. Ez alól a 10 éven aluliak, illetve azok mentesülnek, akik egészségügyi okokból nem hordhatnak maszkot.

A KLM repülőgépei HEPA-szűrőkkel vannak felszerelve, amelyek képesek a baktériumok és vírusok (és így a koronavírusokat is) 99 százalékát kiszűrni. Minden repülőgép fedélzetét minden nap engedélyezett szerekkel fertőtlenítik. Nagy hangsúlyt fektetnek azokra a felületekre, amelyeket az utasok, illetve légiutas-kísérők megérinthetnek.

Sajtóközlemény

Ajánlatok