accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Vezeték nélküli porszívó felmosóval együtt? A legjobbak erre mind képesek!

utazomajom /

A vezeték nélküli porszívók igen sokféle kivitelben és funkcióval felszerelve elérhetőek azok számára, akik eltökéltek abban, hogy élnek a modern világ kínálta hatékony és eredményes eszközökkel, amelyek valódi segítséget kínálnak.

Mi mindent tud egy átlagos vezeték nélküli porszívó?

Már egy belépő szintű vezeték nélküli porszívó is számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, amely megkönnyítheti a mindennapjainkat. Könnyű súlyának és a használat egyszerűségének köszönhetően tökéletes a mindennapi szennyeződések eltüntetésére könnyen, gyorsan és hatékonyan.

A vezeték nélküli porszívók sokkal eredményesebbek a porral szemben, mint a seprűk, de fali dokkolójuknak köszönhetően ugyanúgy egyetlen mozdulattal elérhetőek.

Gyakran szokták azt mondani, hogy a hagyományos vezetékes porszívókkal nem érnek fel, de ez ma már egyáltalán nem igaz. Hatékony takarítási teljesítményt kínálnak, amellyel tökéletesen helyettesíthetik az elavult és ormótlan társaikat, ezért nyugodtan búcsút vehetsz a régi típusoktól.

Hogyan lehet egy vezeték nélküli porszívó egyszere felmosó is?

A legmodernebb vezeték nélküli porszívók nemcsak porszívóként hatékonyak, hanem felmosóként is képesek működni. Ezzel mind a portól, mind pedig a többi háztartási szennyeződéstől eredményesebben szabadulhatunk meg. A következmény pedig a ragyogó és tiszta lakás lesz, amelyben jó lenni, és ahol valóban otthon, biztonságban érezhetjük magunkat.

A Roidmi.hu vezeték nélküli porszívók között az egyik legizgalmasabb modell az X20, amely szintén képes helyettesíteni, sőt, akár kiváltani a felmosószettedet.

Mi mindent tud a Roidmi X20?

A Roidmi X20 vezeték nélküli porszívó akár egyszerre, párhuzamosan is képes porszívózni és felmosni. Igen, ez pontosan azt jelenti, amire mindannyian gondolunk, hogy ez a készülék pontosan lefelezi a munkaidőnket, azaz két feladatot is el tudunk végezni azonos időtartam alatt ugyanannyi energiafelhasználás mellett.

A Roidmi X20 ezenfelül 120.000 fordulat/perc kefe nélküli motorteljesítményre képes a maximális hatékonyság érdekében, miközben az akkumulátorának kapacitása akár a 65 perces időintervallumot is eléri teljes töltöttség mellett. Ez egyben azt is garantálja, hogy egy töltéssel az egész lakás kitakarítható.

Ez a fantasztikus vezeték nélküli porszívó rendelkezik a mágneses, azaz teljesen vezeték nélküli töltés lehetőségével, és az Air-X levegő/por elválasztórendszernek köszönhetően valódi biztonságot és persze tisztaságot biztosít akár a te otthonodban is, ha szeretnéd.

Ne érd be te sem kevesebbel, hisz megérdemled! Válassz a legjobb vezeték nélküli porszívók közül, és élvezd a lehető legtöbb elérhető funkciót, kedvedre! Biztosan nem fogsz csalódni.

Ajánlatok