accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Ilyen még nem volt: most 9 euróba kerül a feladott poggyász a Wizz Airnél!

utazomajom /

A Wizz Air különleges tavaszi árengedménnyel lepi meg utasait. Azok, akik március 26. előtt utaznak, extra kedvezményes áron vásárolhatják meg a kiegészítő szolgáltatásokat, mint például a feladott poggyászt, az ülésválasztást és a WIZZ Priority-t.

Eredetileg csak 1-2 napra tervezte az akciót a légitársaság, de úgy tűnik, hogy annyira bejött ez a lépés, hogy inkább meghosszabbítják. Gondoltuk mi, de valójában egészen más áll a háttérben:

„A Wizz Airnél célunk, hogy minél több ember számára tegyük megfizethetővé a repülést” – mondta Trubek Zsuzsa, a Wizz Air kommunikációs menedzsere.

A Wizz Air rendkívüli tavaszi árengedményét egy hónapon keresztül vehetik igénybe azok, akik olcsó kora tavaszi vakációt terveznek. Az akció a már élő foglalásokra is érvényes, így az utasok utólag is hozzáadhatnak jegyeikhez kiegészítő szolgáltatásokat, mindössze 9 euróért (vagy ennek megfelelő összegű forintért) szolgáltatásonként. Az akciós kiegészítő szolgáltatások a Wizz Air weboldalán, valamint a légitársaság mobilapplikációján keresztül elérhetőek.

A Wizz Airnél dinamikus árazásúak a poggyászok, ezért főleg nyáron, egészen elképesztő magas árakon vásárolhatunk csomagot. Kíváncsi vagyok, hogy nyárra is lesz-e hasonló akció. Akik pedig már előre megvették a feladható poggyászt, azok se csüggedjenek, mert nekik attól nem lesz rosszabb, hogy az utastársaik akár tizedannyit fizettek érte.

Ajánlatok