accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Micsoda újítás: automatikus utasfelvétel a Wizz Air-től (500 Ft-ért)

utazomajom /

A Wizz Air a fapadosok közül tudomásunk szerint elsőként elindítja az automatikus utasfelvétel szolgáltatását, mindössze 500 forintért járatonként és utasonként.

Ha a légitársasággal szeretnénk utazni, az indulás előtt el kell végeznünk az utasfelvételt, melynek végén egy pdf-ben letölthető és kinyomtatható, vagy telefonon keresztül bemutatható beszállókártyát kapunk. Ha nem végezzük el, akkor sincs probléma, némi díj (30 €) ellenében a repülőtéren is becsekkolhatunk. A járat indulása előtt 48 órával egyébként mindenkinek lehetősége van ingyen is elvégezni az utasfelvételt.

Automatikus utasfelvétel során ezt nem kell megtennünk, a rendszer elvégzi a pár kattintást a menetrend szerinti járat indulása előtt 50 órával majd e-mailben elküldi a beszállókártyákat.

Ha a foglalásban több utas is szerepel, akkor vagy mindenkinek minden útra, vagy senkinek sem lehet a szolgáltatást igényelni. Így egy 4 fős foglalás esetén csupán 4.000 forintba kerül retúr jegy esetén. Olyat tehát nem tehetünk, hogy csak egy személy estén és csak egy útvonalra kérjük az automatikus utasfelvételt.

Minden részlet megtalálható egyébként a Wizz Air oldalán.

Ajánlatok