accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

11 millió utas: az Emirates és a flydubai partnerség ötödik évfordulója

utazomajom /

Idén novemberben lesz öt éve, hogy az Emirates és a flydubai elindította nagyszabású partneri együttműködését, egyesítve erőiket, hogy páratlan utazási lehetőségeket kínálhassanak a világ bármely pontjára. A partnerség 2017-es indulása óta a közös útvonalhálózat jelentősen kibővült, melynek köszönhetően eddig több, mint 11 millió utas élvezhette a zökkenőmentes utazás előnyeit.

Az Emirates és a flydubai idén 5 éves partnersége túlmutat a szokásos codeshare modellen, hiszen számos egyedi előnyt foglal magában, amit az elmúlt időszakban több, mint 11 millió utas ismerhetett és szerethetett meg.

  1. Közös hálózat

Mára az utasok 98 ország 215 célállomására juthatnak el, és egy átlagos napon legalább 250 közös üzemeltetésű járat közül választhatnak. Az Emirates ügyfelei ezáltal több, mint 80 egyedi flydubai célállomásra foglalhatnak járatokat, a flydubai ügyfelei pedig több, mint 99 Emirates célállomásra repülhetnek, köztük hazánkba is. Így akár a magyar utasok is új kalandokra indulhatnak az együttműködő légitársaságoknak köszönhetően. Ha pedig ötletet szeretnénk, hogy merre vegyük az irányt, az adatokból az is kiderül, hogy akár üzleti, akár szabadidős céllal repülnek, az Emirates-flydubai utasai legszívesebben Katmandut, Kuvaitot, a Maldív-szigeteket, Tel-Avivot és Zanzibárt választják úti céljuknak.

  1. Közös hűségprogram

Eddig több, mint 8,5 millió tag élvezhette az Emirates és a flydubai közös törzsutasprogramjának, az Emirates Skywardsnak az előnyeit. Ők az elmúlt öt évben összesen nem kevesebb, mint 150 milliárd Skywards Mérföldet gyűjtöttek. A Skywards Mérföldek minden egyes utazáskor, költéskor, szállodai tartózkodáskor és étkezéskor gyűjthetők, a kapott pontokat pedig akár vásárlásra vagy ajándékozásra is költhetjük.

  1. Zökkenőmentes átszállás a dubaji reptéren

A partnerség jegyében a Dubajon átutazókat a reptéren zökkenőmentes utasfelvétel, hatékony poggyászkezelés, illetve komfortos várakozási lehetőségek várják több terminálon mindkét légitársaság várótermében, továbbá a járatbővülésnek köszönhetően az egyre csökkenő csatlakozási idő és természetesen a kényelmes és egyszerű csatlakozás is előnyt jelent.

  1. Folyamatos hálózatbővítés

Az Emirates és a flydubai az elmúlt években újabb és újabb járatokkal bővítette menetrendjét, új utazási lehetőségeket teremtve többek közt annak a 270 000 utasnak, akik havi szinten használják a két légitársaság gépeit. A napi többszöri járatindulás nagyobb rugalmasságot kínál az utazóknak olyan célállomásokra is, mint Bahrein, Kuvait, Karacsi, a Maldív-szigetek, Szaúd-Arábia legfontosabb városai vagy Tel-Aviv. De ezzel itt még nincs vége a fejlesztéseknek, hiszen mindkét légitársaság folyamatosan halad hálózatának bővítésével: az Emirates például nemrégiben indította újra járatait Rio de Janeiróba és Buenos Airesbe. A flydubai hálózata pedig 2022-ben minden eddiginél nagyobbra nőtt: járatokat indított többek között Al-Ulába, Namanganba, Oshba és Pisába. 2023-ra pedig a Maldív-szigeteki Ganba, az olaszországi Cagliariba és Milánó-Bergamóba, a görögországi Korfura, valamint a thaiföldi Krabiba és Pattayára közlekedő járatokat jelentett be, továbbá újraindítja repülőgépeit a szaúd-arábiai Abhába, Ha’ilba, Hofufba és Tabukba.

  1. Folyamatos beruházások az ügyfélélmény javítására

Az Emirates idén novembertől egy 2 milliárd dolláros beruházás részeként 120 repülőgépét korszerűsíti prémium turistaosztályú ülésekkel, emelt szintű étkezési lehetőségekkel és fenntarthatóbb választási opciókkal. Eközben pedig a flydubai már be is mutatta új Business osztályú fekvőhelyes ülését, amely nagyobb kényelmet kínál az utasoknak a rövid és középhosszú utakon. A légitársaság ezen felül 70 Boeing 737-es repülőgépre bővítette flottáját, és számos meglévő repülőgépét korszerűsíti, valamint a jövőbeni repülőgépeit is felszereli majd az új Business osztályú ülésekkel.

Ajánlatok