accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Pihenés és kikapcsolódás a zalai dombok között

utazomajom /

Hévíz városa hosszú évtizedek óta fogalom a gyógyulásra, kikapcsolódásra, felfrissülésre vágyó emberek körében és elmondható, hogy nemcsak Magyarországon, hanem már Európa-, sőt világszerte.

Az egyedülálló adottságokkal rendelkező tó és annak csodálatos hatású gyógyvize, a helyi fürdőkultúra, a minőségi vendéglátás és a képzett személyzet méltán tette népszerűvé a Balaton-közeli kisvárost.

Wellness hétvégék Hévízen

A közelmúltban a gyógyulásra vágyó vendégek mellett egyre nagyobb számban jelentek meg olyan vendégek is, akik már a hangsúlyt a kikapcsolódásra, feltöltődésre, közkeletű szóval mondva a wellness életérzésre helyezik, így ma már ezek a szolgáltatások is magától értetődőnek tekinthetők Hévízen.

Nagyszerű példa erre a Hotel Európa Fit****superior szálloda, ahol minden korosztály megtalálhatja azt a kikapcsolódási formát, amely elképzeléseinek, érdeklődésének vagy éppen egészségi állapotának megfelel.

Az Európafit vendégei a szálloda legmagasabb igényeinek is megfelelő felszereltségének, a szolgáltatások hosszú sorának és a magasan képzett személyzet szakértelmének köszönhetően tökéletes wellnessélménnyel, gasztronómiai különlegességekkel, feledhetetlen napokkal lehetnek gazdagabbak, ha ezt a hotelt választják szállásukként.

Külsős érdeklődők számára nyitott szálloda

Ezzel kapcsolatban jó hír, hogy már nemcsak a hotel szállóvendégei, hanem akár külsős látogatók is megtapasztalhatják ezen különleges minőségű hely által nyújtott szolgáltatásokat.

Fontos azonban tudni, hogy annak érdekében, hogy mindenki kényelmes körülmények között élvezhesse a wellnessvilág nyújtotta csomagkínálatot, a fenti lehetőség előzetes foglaláshoz kötött.

Határtalan wellness és spa szolgáltatások

Amennyiben tehát a szálloda foglaltsága megengedi, a külsős vendégek is élvezhetik a korlátlan wellnesshasználatot, így a beltéri élmény- és gyógymedencét, a bel- és kültéri úszómedencét, a gyermekpancsolót, a whirlpoolt és a családi élménymedencét.

Azonban ez még messze nem minden, hiszen a belépőjegy tartalmazza a földszinti és az emeleti szaunavilágba érvényes belépőt is, így használhatók a finn és infraszaunák, a gőzfürdő, a herbárium és a sókamra egyaránt. Továbbá megtalálható és használható a komplexumban a trópusi élményzuhany és a pihentető relaxációs tér. A napi belépő magában foglalja az öltöző használatát, valamint egy törölköző is jár minden vendég számára.

A fentiek mellett további jó hír, hogy a külsős látogatók is igénybe vehetik a szálloda szépségkezelő és egészségmegőrző szolgáltatásait is, valamint természetesen az étterem és a bár is nyitva áll ezen vendégek előtt, ahol a gasztronómiai ételkülönlegességeket csodálhatják meg az ide betérők.

További infromációkért bátran keresse az Európafit munkatársait vagy intézze foglalását az online rendszeren keresztül.

Ajánlatok