accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Megnyílt a budapesti a&o Hostel! 15% kedvezmény a szállodalánc bármelyikébe!

utazomajom /

Az a&o Hostels, Európa legnagyobb magántulajdonban lévő hostellánca, tovább növelte házai számát, legújabb egységét Budapesten hozva létre. A 412 ágyas szálláshely augusztus 21-én nyílt meg Erzsébetváros divatos részén, a Csengery és a Dob utca sarkán.

A szálláshelyet a Magyar Kártyagyár hajdani épületében alakították ki. A ház régi külalakjának megőrzése fontos szempont volt a fejlesztő számára, de a megújulása során egy plusz emelettel is bővült.

A Hostel mindent egészségügyi előírást betart, a vendégek foglalástól a check-outig “kontaktmentesek” maradhatnak.

  • online foglalás
  • online kifizetés előre
  • online check-in lehetőség
  • elérhető Mobile-Key kulcskártya az a&o applikáción keresztül
  • kérésére nincs napi szobatakarítás
  • egyszerű check out

Az a&o Hostels meghívására egy éjszakát tölthettem el a vadiúj szálláshelyen. A szoba tágas és tiszta volt, két egymás melletti egyszemélyes ágy és egy emeletes ágy is helyet kapott benne. A szobákhoz tv, felszerelt fürdőszoba illetve wc is tartozik. Az emeletes ágyak alatt zárható tároló rekesz található, ezért ha az úgynevezett “dormitory” részben aludnál idegenekkel együtt, akkor is tökéletes biztonságban tudhatod az értékeid. A reggeli opcionálisan választható. A Hostelhez tartozó bárban a nap bármely órájában koktélozhatsz, beszélgethetsz, vagy éppen pizzát és édességet is rendelhetsz.

A szállodalánc felajánlott egy 15%-os kedvezményt az Utazómajom olvasóinak, amely mind a 39 a&o Hostels esetén igénybevehető a aohostels.com weboldalon keresztül. Kuponkód: utazomajom15

Ajánlatok