Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon icon-hotels Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

193. nap: Chaweng sem olyan rossz hely!

2018. május 25. péntek, 07:25 - lanymajom
Lánymajom utazik

Habár Chaweng eléggé túlzsúfolt és nem sok autentikus dolog maradt itt, de Ko Samui legnépszerűbb üdülőhelyén azért izgalmasak a mindennapok.

Olcsó kifőzdék

Az előző részben azt írtam, hogy sámlis kifőzdét nehezen lehet találni ezen a partszakaszon, de a fő útról letérve azért itt is akad olcsó étkezési lehetőség. Ezeket a kifőzdéket nagy valószínűséggel ide települt vendégmunkások üzemelik, mivel az egyik helyen azt mondták, hogy csak burmai ételeket szolgálnak föl. Turistákat nem láttunk itt étkezni, viszont a tulajok nagyon megörülnek ha egy farang (fehér ember) véletlenül betéved és még meg is dícséri az ételt. Az alábbi térképen jelöltem azt az utcát, ahol több kifőzde közül is válogathatunk Chaweng beach közelében.


Chaweng fő útján napközben így zajlik az élet:

A kedvenc üzletem

A fenti térképen jelölt út és a fő út kereszteződésénél találunk egy boltot, ahol mindent lehet kapni, amit el tudunk képzelni, sőt, még annál is többet. Én egy pillanatragasztót szerettem volna vásárolni, de végül vagy egy fél órára bent ragadtam, annyira “érdekes” volt az üzlet kínálata.

Wat Khao Hua Jook

Ha a nyüzsgés után elvonulnánk egy kellemes, nyugodt helyre, akkor érdemes felkeresni a Wat Khao Huak Jook templomot is, amely egy domb tetején található. Ide sokkal kevesebben érkeznek, mint az északi oldal színes templomaihoz, pedig a kilátás innen is szép és még a repülőtér életét is megfigyelhetjük.


A cikk létrejöttét a GRÁNIT Bank támogatta.

Ha egy igazán jó utazós bankkártyát szeretnél, akkor olvasd el a cikkünket a Platinum kártyáról!

Talán ez is érdekelhet
Szeretnél utazni?

Thaiföld 10 nap Krabi Budapestről Qatar Airways-szel 4 csillagos szállással 173.600 Ft-ért!

173.600 Ft

A világ egyik legjobb légitársaságával Kézipoggyásszal, fedélzeti ellátással 30 kg-os feladható poggyásszal További Qatar Airways repülőjegyek az akcióban Bali 194.900 Ft Kuala Lumpur 155.500 Ft Maldív szigetek 194.600 Ft További lehetőségeket keresd a Qatar Airways honlapján! Talán ez is érdekelhet! × Az Istenek csodás szigete – Bali  Hatalmas kezek tartják ezt a vietnami hidat Élet…