accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

2 JEGY 1 EURÓÉRT! Hatalmas Wizz Air akció! (ne dőlj be.)

utazomajom /

Másról sem szól ma az üzenőfalunk, minthogy milyen óriási akciót találtatok. A Wizz Air Bill Gates-hez hasonlóan (csak itt épp nem a vagyonát ajándékozza nekünk a fapados társaság) jótékonykodik, és “2 ingyenes jegyet kínál!”, mert, és most jön a legjobb rész, “Ma 15 évvel ünnepli az első repülés óta!”

Ha még itt sem bizonytalanodtál el (mert azért láttunk érdekes fordításokat, például a Ryanair-nél hónapokig “egyéb”-nek fordította a gyermekeket), akkor elég ránézned a honlap címre: wizzair.hu-hu.online. A Wizz nem huhog, nem hóbagoly, nincs hu-hu.online honlap címe.

Ők az előző nyereményjáték nyertesei, akik a Wizz Air gépre várnak. Ne járj így!

Jobb esetben csak az adataid lopják el, rosszabb esetben még egy kedves vírust is adnak hozzá, ha ilyen oldalakon kattintasz. Ezért vigyázz vele!

Ha legközelebb ilyet, vagy hasonlót látsz, előbb győződj meg a valódiságáról, nézd meg a hivatalos oldalt, a hivatkozást, és ha kell, jelentsd facebookon a “nyereményjátékot”, és böngészd az utazómajom valódi ajánlatait: https://utazomajom.hu/ajanlatok/

Ajánlatok