accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

20 százalék kedvezmény a Wizz Air-től a tengerparti járatokra

utazomajom /

A Wizz Air, Európa legzöldebb egynapos promóciót indít: 2020. július 20-án 20% kedvezménnyel lehet jegyet foglalni a Wizz Air Ciprusra, Görögországba, Máltára, Montenegróba, Olaszországba, Portugáliába és Spanyolországba induló vagy onnan érkező járataira a wizzair.com oldalon és a társaság mobilalkalmazásában. A promóció a tervezett utazás hosszától és időtartamától függetlenül érvényes, amennyiben a foglalás 2020. július 20-án, hétfőn éjfélig megtörténik.

Kevés pihentetőbb nyári elfoglaltság van, mint kikapcsolódni a tengerparton. Legyen szó homokos strandokról, kalandos kis szigetről vagy történelmi városokkal teli tengerparti országról, a Wizz Air széles kínálatának köszönhetően mindenki megtalálja a maga számára legkedvesebb úti célt.

A Wizz Air a még higiénikusabb légi közlekedés korszakának beköszöntével fokozott egészségügyi óvintézkedésekkel védi utasait és személyzetét. Az új fedélzeti protokoll részeként a repülés ideje alatt az utasok és a személyzet számára egyaránt kötelező az arcmaszk viselete, továbbá a személyzet számára a gumikesztyű használata is előírt. A WIZZ szigorú napi tisztítási ütemtervét követően az éjszakai órákban vírusölő eljárással fertőtlenítik a repülőgépeket. Amennyiben az utasok száma engedi, a személyzet az utasokat távol ülteti egymástól, ezzel is minimalizálva a fizikai érintkezés lehetőségét. A fedélezti magazinokat eltávolította a légitársaság, hogy ezzel is csökkentse az esetleges fertőzés esélyét. A légitársaság javasolja, hogy az utasok az utazás előtti vásárlásokat (pl.: feladott csomag, WIZZ Priority, Fast Track) online végezzék el, ezzel minimálisra csökkentve a felesleges fizikai kapcsolatot a repülőtéren is. Az alábbi linken megtalálható a Wizz Air új egészségügyi és biztonsági előírásait bemutató videója.

Sajtóközlemény

 

Ajánlatok