accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

2017 legjobb belföldi szállodái az utazómajom szerint

utazomajom /

A tavalyi évben igen sok belföldi szállodába látogattunk el, amiből szeretnék néhányat kiemelni. Talán segíthet a választásban azoknak, akik nem jártasak az itthoni kínálatban. Hozzáteszem, hogy ez abszolút csak a mi személyes véleményünket tükrözi és azokról a szállásokról szól, amiket meglátogattunk. Leszögezném, hogy nem fizetett hirdetés, nem kaptunk senkitől ellenszolgáltatást azért, hogy ezt a cikket elkészítsük. Hátulról indulunk.

3. MenDan Magic Spa & Wellness Hotel

Jó, megmondom őszintén, hogy lehet egy kicsit elfogult vagyok hiszen az egyik legjobb szobát kaptuk meg. Ettől függetlenül a 22 méteres svédasztalos reggeli és vacsora a  nagyon ízletes és változatos volt. Leginkább a wellness részleg nyerte el a tetszésünket, ahol 7 különböző medence kapott helyet. A szaunaparkban naponta több alkalommal profi szaunameseterek tartanak jó hangulató show-kat. Korábbi beszámolónkat ide kattintva olvashatod.

2. Hercegasszony Birtok

A tavalyi év első kellemes meglepetése a mezőtúri Hercegasszony Birtok volt. A felújított kastélyszállót Papp Tamás szállodaigazgató nagy odafigyeléssel és lelkesedéssel irányítja. Festői környezetben, csupán 17 szobával rendelkezik, így aki távol szeretne maradni a város zajától, biztosan nem fog csalódni. Elsősorban a kiemelkedő minőségi Iréne Bisztró teszi különlegessé a helyet: gyönyörű tálalás és fenséges ízek jellemzik. Korábbi beszámolónkat ide kattintva olvashatod.

1. Nádas Tó Park Hotel***superior

Vasad és Monor között található hotel ugyan csak három csillagos, azonban nagyon sok haza négycsillagos szállodánál színvonalasabb. A wellness részeként egy kellemes hőmérsékletű nagymedence, illetve egy pezsgőfürdő szolgál, illetve többféle szauna közül választhatunk. Ezen kívül a Tófürdő területére is díjmentesen látogathatnak a vendégek, ahol akár csúszdázni, fürödni is lehet. A Nádas Tó horgászoknak biztosít kikapcsolódási lehetőséget. A szobák nagyon tiszták, tágasak, igényesen vannak berendezve. Az egész komplexum a Nádas Étteremből nőtte ki magát. Az ételek nagyon különlegesek, ízletesek, és nincsenek túlárazva. Aki ár-érték arányban kiemelkedő minőségű hotelt keres, nem fog csalódni. Korábbi beszámolónkat ide kattintva olvashatod.

2018-ban folytatjuk!

Ajánlatok