accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

22. nap – Inkább még maradok 5 napot

utazomajom /
Annyira megtetszett a légkör Ko Lantán, hogy meghosszabbítottam 4 éjszakával a foglalásom. A tegnapi 6-osunk aznap sajna felbomlott, a német lányok átmentek egy reszortba pihenni, a brit csaj Phi Phi-re utazott, a kanadai és a holland lány pedig Kambodzsa felé vette az irányt.

Ma újból bicót béreltem és felfedeztem a sziget északi részét is. Az északi partok mellett több reszort van, mint a sziget déli felén, de még itt sincs hatalmas tömeg, sőt. Találtam egy olyan partot is, ahol csak egy kis bárt és egy német, idősebb házaspárt láttam. Krabi környékén a partok és a táj lehet, hogy szebb és vadregényesebb, de Ko Lanta hangulata számomra mindent ver. Simán itt maradnék még akár egy-két hónapot. Tökéletes hely azoknak, akik inkább az aktív kikapcsolódás mellett szavaznak. A part mentén mindig látni futókat, sokan bérelnek biciklit és még edzőterembe vagy kettlebell órára is be lehet fizetni.
Aznapi költés: 5.500 Ft

Ajánlatok