accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

35. nap – Átvágtak

lanymajom /
Tanah Ratától kb. 6 km-re, déli irányba haladva találunk egy másik tea ültetvényt, a Cameron Valley-t. Ez sokkal kisebb terülten fekszik, mint a BOH, viszont érdemes ide is ellátogatni, mivel ez is gyönyörű és kicsit nyugodtabb is, mint a BOH teagyár környéke. A Cameron Valley helyi, maláj tulajdonosi kézben áll és szintén csak a helyi piacra termel.

 A hostelben a tulajdonos azt mondta, hogy stoppoljak olda, mert itt mindenki ezt csinálja, viszont én végül a taxit választottam, mert nem akartam egyedül stoppolni. A taxi 50 ringitért, átszámítva kb. 3200 Ft-ért vitt el oda és vissza. A teaültetvényeknél 1 órát adott a söfőr nézelődni. Ez az idő nagyjából elég, de szívesen ücsörögtem volna még egy másik órát és csak néztem volna ki a fejemből.
A sofőrről út közben megtudtam, hogy ő is Indiából származik, habár már Malajziában született, pontosabban itt, a Cameron felföldön. A szüleit még a britek hozták be dolgozni a teaültetvényekre.
Később derült ki, hogy ez az ár nem teljesen reális, mert már akár a feléből is ki lehetett volna hozni.
Aznapi költés: 6500 Ft

Ajánlatok