accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Életre szóló élmény: 25 napos óceánjárós utazás a Karibi-szigetek körül!

utazomajom /

Ez biztosan tetszeni fog! 25 napos óceánjárós utazás a Holland America Line vállalat Zuiderdam hajóján! A közepes méretű, 11 emeletes óceánjáró 2000 vendég befogadására alkalmas. így azoknak sem kell aggódniuk, akik nem bírják a tömeget. A közel 300 méter hosszú és 32 méter széles monstrum bárokkal, egyedülálló, két emeletes LED képernyős színpaddal, diszkóval, fitnesz központtal és bevásárlóközponttal várja vendégeit a fedélzeten. A hatalmas casinoban a kezdőktől a profi játékosokig mindenki megtalálja a számítását. A hajón gyereklub is üzemel.

Számos étkezési lehetőség közül az olasz és az amerikai tematikus éttermeket emelném ki. A 25 napos kaland alatt vezetett bostoni városlátogatáson lehet résztvenni, illetve többek között olyan karibi szigeteken áll meg a hajó mint, a Bahamák, Bermudák, Curacao, Aruba, Martinique, Sint Maarten vagy épen Puerto Rico. Összesen 12 különleges sziget meglátogatása szerepel a programban.

25 napos óceánjárós utazás repülővel, 2 éjszakával Bostonban, teljes ellátással 1 649 990 Ft-ért! MEGNÉZEM

Az ár a következő szolgáltatásokat tartalmazza

 • menetrend szerinti járat a British Airways járatával Bécsből Londonon keresztül Bostonba 23 kg poggyásszal együtt
 • repülőtéri illetékek és biztonsági díjak
 • 2 x éjszaka a hotelben *** Bostonban
 • 21 x éjszaka az MS Zuiderdam fedélzetén
 • ellátás: reggeli (szálloda) ill. teljes ellátás reggelivel, ebéddel, vacsorával, délutáni és éjféli snackbüfével, italok az étkezésekhez
 • 1 x vacsora a “Pinnacle Grill” steakhouse specialitású étteremben a teljes ellátás keretében
 • borravalók a fedélzeten 16,- USD /fő/nap értékben a kabinokban
 • a fedélzeti létesítmények használata az utastérben és részvétel a fedélzeti szórakoztató programokon
 • minden transzfer, kirándulás, belépőjegy és városnézés Bostonban az útiterv szerint
 • helyi angol nyelvű idegenvezető a bostoni kirándulások és transzferek során
 • minden beszállási és leszállási díj, üzemanyag-pótdíj

25 napos óceánjárós utazás repülővel, 2 éjszakával Bostonban, teljes ellátással 1 649 990 Ft-ért! MEGNÉZEM

Utazási program

1.nap Érkezés • Repülés Londonon keresztül Bostonba/USA-ba. Érkezés, majd az angol nyelvű idegenvezető fogadja Önöket és transzfer a szállodába. A nap hátralévő része szabadidő.
2.nap Boston – Plymouth – Boston • Ezen az egész napos túrán Amerika múltjába kalauzoljuk el Önt. Egy 45 perces autóút után elérik Plymouth-t. Úgy fogja érezni, hogy visszarepül a 17. századba. A korai Plymouth-kolónia életre kel a korai Plymouth rekonstrukciója révén: fedezze fel a fafaragásos házakat, a zöldségeskerteket és a történelmi haszonállatfajtákat. Ha korhű ruhába öltözött emberrel találkozik, akkor az a Plymouth Colony egy valódi lakójának szerepét játssza. A “lakosok” úgy beszélnek majd a történelmi eseményekről és életmódról, mintha azok a jelenben zajlanának, kifejezve reményeiket, félelmeiket és perspektíváikat. Körbejárják az eredeti, 1636-os Town Brook-i kukoricamalmot, és lenyűgöző betekintést nyerhetnek a malom történetébe és működésébe, a 200 éves malomkövektől kezdve a gabonát őrlő malomköveken át a patak ökológiájáig, amely az évszázadok során a malmokat hajtotta. A Plimoth Grist Mill egy működő malom a helyi termelők számára. Ezután ellátogatnak Plymouth kikötőjébe, ahol megtekintik a Mayflower-t, a szabadság szimbólumát. A 16. században az Atlanti-óceánt átszelő több száz hajó közül ez az a hajó, amelyre mindenki emlékszik. Háromszáz évvel később, 1957. június 13-án egy hű másolat érkezett Plymouth kikötőjébe: a Mayflower II. Ma a Mayflower II. úszó tanterem és működő hajó. Restaurálása és Plymouthba való visszatérése után, 2020-ban felvették a “Történelmi Helyek Nemzeti Jegyzékébe”. Ezután visszaút Bostonba.
3.nap Boston • Reggel kezdetét veszi a félnapos bostoni városnézés. Megtekintik a történelmi központot, a Beacon Hillt, a bostoni teadélután hajóját, az Old North Church-et, a Bunker Hill emlékművet, majd Cambridge-be utaznak a híres Harvard Egyetemre. Részben gyalog, részben busszal, a Freedom Trail mentén haladva a város legfontosabb történelmi emlékműveihez juthat el. Látni fogja az Old South Meeting House-t (Boston Tea Party), a Faneuil Hallt, a Paul Revere-házat, a régi államépületet, a Copley Square-t a Szentháromság-templommal és a Hancock-toronnyal. Transzfer a hajóállomáshoz és beszállás 12:00 és 13:00 között. A hajóút kezdete 16:00 órakor.
4.nap Kikapcsolódás a tengeren.
5.nap Kings Wharf/Bermudák. (09:00 – 18:00 óráig).
6 + 7.nap Kikapcsolódás a tengeren.
8.nap Half Moon Cay/Bahamák. (07:00 – 15:00 óráig).
9.nap Grand Turk/Turks- és Caicos-szigetek. (11:00 – 18:00 óráig).
10.nap Kikapcsolódás a tengeren.
11.nap Willemstad/Curaçao. (10:00 – 23:00 óráig).
12.nap Oranjestad/Aruba. (08:00 – 23:00 óráig).
13.nap Kikapcsolódás a tengeren.
14.nap Saint George’s/Grenada. (08:00 – 17:00 óráig).
15.nap Bridgetown/Barbados. (08:00 – 21:00 óráig).
16.nap Fort-de-France/Martinique. (08:00 – 17:00 óráig).
17.nap Pointe-à-Pitre/Guadeloupe. (08:00 – 17:00 óráig).
18.nap Basseterre/St. Kitts und Nevis. (08:00 – 18:00 óráig).
19.nap Philipsburg/Sint Maarten. (07:00 – 18:00 óráig).
20.nap San Juan/Puerto Rico. (08:00 – 17:00 óráig).
21 – 23.nap Kikapcsolódás a tengeren.
24.nap Boston – Newport – Visszaút • Érkezés Bostonba/USA-ba 07:00-kor, majd kiszállás. Az angol nyelvű idegenvezető fogadja Önöket 09:00-kor, ezután kezdetét veszi az egész napos kirándulás a szomszédos államba, amely történetesen Amerika legkisebb állama. Newport városa a gazdagok és híresek játszótere volt, ahol nyaralóik voltak. A Rockefellerektől a Vanderbilteken át Jaqueline Kennedyig mindenkinek volt itt háza. A korábbi időkben Newport kúriái a gazdagságukról voltak híresek, ezt az időszakot aranykornak nevezték. Ezen a túrán megnézheti a világhírű Ocean Drive-ot és a Bellevue Avenue-t a híres nyári rezidenciákkal, amelyeket a gazdag keleti parti családok építettek a századfordulón. Ezek a villák többnyire francia vagy olasz stílusban épültek. Látogasson el a Vanderbilt család 1895-ben épült “Breakers” villájába. Ezután vásárolhat a kikötői komplexum számos kis üzletében. Ez a túra Newport régi, 18. századi történelmi részét mutatja be Newport szívében és a nyüzsgő kikötői negyedben. Meglátogatják a “Hammersmith Farmot”, Jacky Kennedy nyári rezidenciáját és John F. Kennedyvel kötött esküvőjének helyszínét. A túra ezután Newporton keresztül a Cliff Walkhoz, a Nemzetközi Tenisz Hírességek Csarnokához és annak múzeumához vezet. Ebéd után (fakultatív, helyszínen fizetendő), transzfer a repülőtérre és visszautazás Londonon keresztül.
25.nap Érkezés Bécsbe majd ezt követően egyéni hazautazás.

Korábbi ajánlatok

Egy hetes félpanziós szervezett nyaralás az albán tengerparton remek áron!

128 napos világkörüli utazás óceánjáróval! Fedezd fel a legkülönlegesebb helyeket!

3 napos All Inclusive nyaralás egy festői osztrák Karintiában júliusban 46.515 Ft-ért!

Mesés körutazás egy luxus tengerjárón, látogasd meg a Kanári-szigeteket, Madeirát és Marokkót

Vitorlákat fel! – fedezd fel Costa Ricát és Panamát egy mesés körutazáson

Kipróbálnád az óceánjárózást? 5 napos kaland a Földközi-tengeren 109.990 Ft-ért teljes ellátással!

Ilyen még nem volt: 19 napos életre szóló utazás a Csendes-óceán legszebb helyeire: Cook-szigetek, Francia Polinézia (Bora Bora)

Micsoda ár! Balatoni félpanziós hétvége 4*-os hotelben 19.995 Ft/fő/éj-től!

Szponzorált tartalom. Fotók: Aldi-utazás

Ajánlatok