accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

37. nap – Penangon is van természet!

lanymajom /
Habár Penang, legalábbis Georgetown eléggé zsúfult és kaotikus, de azért ezen a szigeten is találni természetközeli helyeket. Aki szeret túrázni, annak a sziget északi részén található nemzeti parkot mindenképpen ajánlom. Több túraútvonal közül is választhatunk, tengerpatok, világítótorony, tó, dzsungel és piknikező helyek várnak ránk.

Én nem igazán felkészülten érkeztem a flip flop papucsomban a túrázásra, de a Monkey beach-hez azért így is sikerült eljutnom. Habár majmokkal tényleg találkoztam, de nem a strandon, hanem út közben a dzsungelben. A túraútvonalak elég jól ki vannak jelölve, úgyhogy egyedül is nyugodtan el lehet indulni.
A nemzeti parkhoz a 101-es busz visz ki Georgetown-ból. Ugyanez a busz áll meg Batu Ferringhi városában is, ahol egy hosszan elnyúló tengerpartot találunk. A víz szerintem nem valami tiszta, úgyhogy én nem mennék bele, de maga a strand nem rossz. Én ma fürdőruhát nem hoztam magammal, de nem is tudom mennyire éreztem volna magam komfortosan abban az esetben, ha mégis nálam van, mivel szinte senkit nem láttam bikiniben a parton (nyugati turisták szinte alig voltak).
Aznapi költés: 3800 Ft

Ajánlatok