accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

39. hét – 7 Hotele: Anna Grand Hotel

utazomajom /

Örömmel mutatjuk be az Utazómajom új sorozatát, melynek neve: 7 hotele! Minden héten lehetőséget adunk egy hazai szállodának, hogy humoros formában hét kérdésre válaszolva bemutatkozzon. Ezen kívül garantáljuk, hogy az adott héten nálunk kapod a legkedvezőbb ajánlatot a kiválasztott hotelbe!

1. Mutasd be röviden, miért a Tiétek a legjobb hotel a világon!

A régi-új kövekből gyúrt balatonfüredi Anna Grand Hotel más, mint mások.

Műemlék épületként kiemelkedik Balatonfüred szálláshely kínálatából és ahogy minden jó helynek van története, úgy az Anna Grand Hotel is magán hordozza az elmúlt 200 év történelmi eseményeit.
A beruházás során az Anna-bálok épületében a műemléki értékek megőrzése mellett a reformkor szellemét kívántuk visszahozni és ezzel párhuzamosan egy, a mai kor követelményeinek megfelelő szállodát kialakítani 1200 nm-es wellness- és szaunarészleggel, bowling pályákkal, cukrászdával, thai masszázs szalonnal.

Látogassák múltidéző és nagyon is jelenkori kulturális programjainkat, koncertjeinket, színházi eseményeinket és pihenjenek, szórakozzanak ebben a történelmi környezetben, éljék át a régmúlt idők hangulatát.

2018. szeptember 24-30-a között 18 % kedvezménnyel foglalhatsz szobát a Majom18 promó kóddal a hotel foglalási rendszerében az annagrandhotel.hu oldalon vagy a promókóddal kiegészített linken egészen 2019. szeptember végéig. Élj vele, ha pedig ajándékba szánod, írj egy üzenetet a reservation@annagrandhotel.hu  e-mail címre.

2. Mi volt a legextrémebb kérés, amit egy vendég szegezett felétek? Sikerült teljesíteni a kívánságot?

Inkább az a kérdés, hogy mit nem teljesítünk… 🙂 Rengeteg speciális kérést kapunk lánykérésre készülő vendégeinktől, vagy éppen esküvőjükre készülő menyasszonyainktól, de egy vendégünk ugrik be azonnal arccal, névvel együtt és még évek múltán sem fogjuk feledni ezt a kis Hamupipőke-sztorit.
Ez a német fiatalember fehér lovon Harley-n és egyedül érkezett épp az Anna-bál napján, két évvel ezelőtt walk-in vendégként.

Kivett egy szobát és érdeklődött, hogy mi ez a felhajtás a hotel körül, majd megkért minket, hogy feltétlenül szerezzünk neki egy báli belépőt. Ugyan a jegyek már hónapokkal azelőtt elfogytak, de az utolsó pillanatban megoldottuk, sőt szmokingot és tuxedot is szerzett neki a recepciós kolléganőnk, elképesztő volt a vad motoros átváltozása bálozó úriemberré, alig ismertünk rá.
Egyetlen kérését nem tudta azonban teljesíteni a recepciós hölgy, nevezetesen, azt, hogy kísérje el a bálba…

3. Milyen programokat kínáltok, ha pihenni szeretnék?

Megújult masszázskínálatunkban Kurlandos és Ahavás kezelések is szerepelnek, de relaxáló fürdőprogramjaink is tökéletesíthetik vendégeink pihenését. Különleges élményt nyújt thai masszázs szalonunk, úszómedencénkben pedig van lehetőség egy kis frissítő sportolásra, pláne, ha kipróbáljuk cukrászdánk reformkori receptek alapján készített süteményeit.

4. Milyen lehetőségeim vannak, ha az aktív kikapcsolódás érdekel?

Legnépszerűbbek talán a segway túráink Tihany felé vagy a Koloska-völgybe, de természetesen a tágabb régió, akár a Balaton-felvidék is felfedezhető Balatonfüredről biciklivel, e-bike-kal. Lévén szállodánk Balatonfüred belvárosának közepén helyezkedik el, vezetett reformkori sétákat kínálunk, épületen belül pedig négysávos bowlingpályáink nyújtanak baráti vagy családi kikapcsolódást

5. Mi volt a legérdekesebb dolog, amit a szobában felejtett egy vendégeket?

Több öltöny, két szmoking és rengeteg ing található az elveszett tárgyak között, érdekes, hogy 90 %-ban férfi ruhadarabok (…), valahogy a hölgyek jobban ragaszkodnak a tárgyakhoz. De találtunk már komplett családi farsangi jelmezt is.

6. Ha a konyháról egy ételt emelhetsz ki, melyik lenne az?

Szeretjük azt, ahogy a főszakács az ételekkel bánik, nagyon figyel az alapanyagokra, minőségre, előszeretettel használja a helyi termelők kézműves sajtjait, egyéb termékeit. A kedvenceink a vörös húsok és az, ahogy ezeket kreatívan elkészíti, akár több komponensből összerakva egy-egy főételt. Személyes kedvencem volt egy gálavacsora főétele, amivel heteken keresztül kísérleteztek, hogy tökéletes legyen az ízharmónia: Szarvasbélszín kardamomos cékla textúrákkal, aszalt paradicsommal, csicseriborsóval, kakukkfüves jus-vel és kacsamell citrusos répákkal, petrezselyemolajos burgonyahabbal.

7. Milyen hírességek fordultak már meg nálatok? Ha bárkit választhatnátok, kit látnátok legszívesebben vendégül?

A mi megközelítésünkben a diszkréció felett nem járhat el az idő, klasszikus szállodai alapelv kellene, hogy legyen, jóllehet manapság a hotelek jó része a nála megszállt hírességekkel közös képet készít, posztolja őket, külön falat készít aláírásaikkal, fotóikkal, mi, az Anna Grand Hotelben és Hotel Ipoly Residence-ben ettől teljesen elzárkózunk

A szállodánk gyakran helyszíne különböző protokolleseményeknek, sportrendezvényeknek, adott esetben forgatásoknak, így sok magyar és külföldi közszereplő, művész gyakori vendégünk, de távol áll tőlünk, hogy az ő pihenésüket, itt-tartózkodásukat marketing-fogásként használjuk fel.
Törekszünk rá, hogy nálunk minden vendég ugyanazt a kiszolgálást, ugyanazokat a mosolyokat kapja, a diszkrécióba vetett hitünk, tudatosságunk miatt pedig nem neveznénk meg konkrét személyt, hírességet.
Hogy kit látnánk szívesen? Egy nemzetközi tudományos konferencia vagy más nemzetközi esemény mindig felvillanyozza a kollégákat és új kihívásokat, élményeket jelent mindenkinek.

Kedvezmény

2018. szeptember 24-30-a között 18 % kedvezménnyel foglalhatsz szobát a Majom18 promó kóddal a hotel foglalási rendszerében az annagrandhotel.hu oldalon vagy a promókóddal kiegészített linken egészen 2019. szeptember végéig. Élj vele, ha pedig ajándékba adnád, írj egy üzenetet a reservation@annagrandhotel.hu  e-mail címre.

szponzorált tartalom.

Ajánlatok