accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

37. hét – 7 Hotele: Hotel Silverine Lake Resort****superior Balatonfüred

utazomajom /

Örömmel mutatjuk be az Utazómajom új sorozatát, melynek neve: 7 hotele! Minden héten lehetőséget adunk egy hazai szállodának, hogy humoros formában hét kérdésre válaszolva bemutatkozzon. Ezen kívül garantáljuk, hogy az adott héten nálunk kapod a legkedvezőbb ajánlatot a kiválasztott hotelbe!

1. Mutasd be röviden, miért a Tiétek a legjobb hotel a világon!

Egyértelműen a világ legjobb helyén vagyunk, a Balaton északi partján, ringatozó yachtok, csillogó víz és mindig szuper hangulat vesz minket körül! Ott lakunk, ott dolgozunk, ahová mások pihenni járnak. Nekünk tényleg csak egy karnyújtásnyira van a Balaton, mindig hideg a híres füredi fagyi, imádjuk a borheteket és az Anna bált, panorámateraszról figyeljük a Kékszalag rajtját és aki hozzánk látogat, annak adunk egy szeletet ebből a szuperjó tortából, hogy belekóstolhasson az igazi balatoni feeling-be.

Ezen a héten a csak szobát foglaló vendégek is félpanziós ellátást kapnak díjmentesen az “Utazómajom” kód használatával a honlapon és telefonon keresztül történő foglalások esetén is!

2. Mi volt a legextrémebb kérés, amit egy vendég szegezett felétek? Sikerült teljesíteni a kívánságot?

Volt egy vendég, aki bikaviadalt szeretett volna látni a mediterrán belső udvarunkban. Alapvetően igyekszünk rugalmasak lenni a kívánságok teljesítését illetően, de ebben az esetben nemet kellett mondanunk. Meggyőződéses állatvédők vagyunk.

Gond nélkül szerzünk viszont motoros gyorshajót, defibrillátort, esküvői tortát vagy éppen limuzint, kívánság szerint.

3. Milyen programokat kínáltok, ha pihenni szeretnék?

Ha pihenni szeretnél, akkor pihenj. Heveréssz a medencéink mellett, iszogass hűs koktélokat, vagy éppen próbáld ki valamelyik kényeztető masszázsunkat.

4. Milyen lehetőségeim vannak, ha az aktív kikapcsolódás érdekel?

Ha aktívan szeretnéd eltölteni itt az idődet, akkor viszont húzz egy kényelmes túracipőt és indulj, járd be az északi part legszebb városát, Balatonfüredet és környékét! Látogass el a Jókai múzeumba, nézz be Blaha Lujza villájába, sétálj a Tagore sétányon a százéves platánok árnyékában. Vérmérsékletedtől függően hajózz ki vitorlással vagy elektromos kishajóval, bérelj szállodánkban bicajt, és tekerj át Tihanyba. Kóstolj bele a balatoni gasztroforradalomba, válogass a kézműves termékek között, engedd át magad a balatoni életérzésnek. Lassulj le, töltődj fel, kezdj élni!

5. Mi volt a legérdekesebb dolog, amit a szobában felejtett egy vendégeket?

Ne már, most komolyan. Tudom, hogy mit akartok hallani, de a telefonok, töltők, ruhaneműk elhagyása már nem okoz szívdobogást senkinek. Amikor viszont egy kedves német család a nagyit felejtette a kávézóban, az már izgalmasabb volt. Legutóbb néhány unikornis maradt egy lakosztályunkban, de hagytak már itt jegygyűrűt, útlevelet és mankókat is.

6. Ha a konyháról egy ételt emelhetsz ki, melyik lenne az?

Verhetetlenek a főzelékeink.

7. Milyen hírességek fordultak már meg nálatok? Ha bárkit választhatnátok, kit látnátok legszívesebben vendégül?

Sok-sok celeb, közéleti személyiség vagy éppen államelnök fordult már meg nálunk, sokan közülük visszajáró vendégeink, amire nagyon büszkék vagyunk. Nincs kifejezett „álomvendégünk”, alapvetően mindenkinek örülünk, és igyekszünk emlékezetessé tenni a nyaralását itt, a Hotel Silverine Lake Resort-ban.

Ezen a héten a csak szobát foglaló vendégek is félpanziós ellátást kapnak díjmentesen az “Utazómajom” kód használatával a honlapon és telefonon keresztül történő foglalások esetén is!

szponzorált tartalom.

Ajánlatok