accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Több, mint 40 millió utast szállított már a Wizz Air Budapestről

utazomajom /

A Wizz Air, Európa leggyorsabban növekvő és legfenntarthatóbb* légitársasága örömmel jelenti be legújabb mérföldkövét, mely szerint októberben Budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről induló utasainak száma meghaladta a negyvenmilliót.

A Wizz Air első járata 2004. június 24-én szállt fel Budapestről London-Luton felé, a légitársaság és a Budapest Airport együttműködése azóta töretlen. Az elmúlt 18 évben a Wizz Air folyamatosan bővítette útvonalhálózatát, melynek köszönhetően Budapestről is egyre több népszerű úti cél vált elérhetővé megfizethető áron. Idén 5 új útvonallal bővült a kínálat a fővárosból, így az utazni vágyók már akár Szaúd-Arábiába vagy Portugália lélegzetelállító üdülőhelyére, Madeirára is repülhetnek, de újra indultak járatok többek közt Egyiptomba és Jordániába is. A budapesti bázison üzemeltetett 12 WIZZ repülőgép azt is lehetővé teszi, hogy a nagyobb városokba akár naponta többször is indítson járatot a légitársaság.

„Örömünkre szolgál, hogy a Wizz Air és a Budapest Airport között régóta fennálló szoros együttműködésnek köszönhetően, már több mint 40 millió utas döntött az egyik legnagyobb légitársasági partnerünk és a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér mellett. Szemtanúi lehetünk a Wizz Air első terjeszkedésének Nyugat-Ázsiába is, ahol változatos városok elérhetőségét kínálja a magyar utazóközönségnek, ahogy Madeira is tökéletes turisztikai piac az útvonalhálózatunkban”mondta Bogáts Balázs a Budapest Airport járatfejlesztési igazgatója.

 „Újabb jelentős mérföldkőhöz érkeztünk a Wizz Air történetében, amely jól bizonyítja a Budapest Airporttal való együttműködésünk sikerét. Hatalmas megtisztelés számunkra a Wizz Air-nél, hogy már 40 millióan a mi légitársaságunkat választották a budapesti reptéren. Ez az siker nem jöhetett volna létre az utasaink bizalma, a WIZZ csapat kemény munkája és a partnereinkkel való sikeres együttműködés nélkül. A jövőben is törekszünk arra, hogy az elérhető legfenntarthatóbb módon, innovatív megoldásokkal nyújtsunk kényelmes utazást utasaink számára” mondta Robert Carey, a Wizz Air elnöke.

Ajánlatok