accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

42. hét hotele – Abacus Hotel

utazomajom /

Örömmel mutatjuk be az Utazómajom új sorozatát, melynek neve: 7 hotele! Minden héten lehetőséget adunk egy hazai szállodának, hogy humoros formában hét kérdésre válaszolva bemutatkozzon. Ezen kívül garantáljuk, hogy az adott héten nálunk kapod a legkedvezőbb ajánlatot a kiválasztott hotelbe!

1. Mutasd be röviden, miért a Tiétek a legjobb hotel a világon!

Talán hitelesebb, ha egyik nagyon kedves Vendégünk sorait idézzük. 🙂

,,Abacus a csúcsok csúcsa! Először voltunk ott, idegenként érkeztünk és barátként távoztunk. Minden kívánságunkat, kérésünket azonnal teljesítették, sőt még annál is többet. Az étteremben a választék szuper volt, bőséges mindenből, és a gluténmentes ételekből is olyan kínálat volt, mint máshol a teljesből. A bárban finomakat kóstolhattunk, a spa és wellness részleg is tökéletes volt. A vendéglátás magasiskoláját élhettük meg!”

20% kedvezmény 1 héten keresztül az abacushotel.hu weboldalán feltüntetett bármely minimum 2 éjszakára szóló csomagajánlat árából! Telefonon/e-mail-en történő foglaláskor az “Abacusmajom” jelige bediktálása szükséges. A kedvezmény a szabad kapacitás függvényében vehető igénybe, előzetes egyeztetés szükséges a szabad időpontokról.

2. Mi volt a legextrémebb kérés, amit egy vendég szegezett felétek? Sikerült teljesíteni a kívánságot?

A meglepetés lánykérések pontos forgatókönyvét gyakran együtt találjuk ki a leendő vőlegénnyel és a szálloda személyzete mint beépített ember játssza el a szerepét. Helikopteres landolás, zenekar vagy egyszerű tárgyalásnak indult lánykérés után mi is gyakran megkönnyezzük azt a pillanatot, mikor a két fiatal meghatódva egymás karjaiba borul. Mindig nagy öröm az évfordulót ünneplő párokat újra a szállodában köszönteni.

3. Milyen programokat kínáltok, ha pihenni szeretnék?

Wellness programokat. 🙂 25 méter hosszú úszómedence, finn és infra szauna, gőzkabin, aromakabin, bel- és kültéri jakuzzi biztosítják a tökéletes kikapcsolódás élményét. Továbbá több, mint 50 féle masszázs, arc- és testkezelés – köztük a legnépszerűbbek például a csokoládé masszázs, köpölyözés, Kleopátra fürdő.

4. Milyen lehetőségeim vannak, ha az aktív kikapcsolódás érdekel?

Hosszú hétvégéken szauna szeánszok, aqua fitness, gyerekeknek az Abacus Manó Klub szolgáltatásai. Legkedveltebbek a mini disco, kincskeresés, kalóz- és indián nap, vagy az egész családot megmozgató vetélkedők. Tökfaragó versenyünk már-már hagyomány, fantasztikus műalkotások szoktak születni. Karácsonykor pedig minden gyerek kiélheti kreativitását az angyalkaműhelyben.

Házon kívül is rengeteg lehetőség áll vendégeink rendelkezésére, pl. zöld utakon bringázhatnak át az etyeki borpincékhez, bár van, aki onnan visszafelé inkább már transzfer szolgáltatásunkat választja.

5. Mi volt a legérdekesebb dolog, amit a szobában felejtett egy vendégeket?

Tengerimalac – sajnos visszajöttek érte, pedig már örökbe fogadtuk.

6. Ha a konyháról egy ételt emelhetsz ki, melyik lenne az?

Abacus Mágnás szendvics – mindent visz!

7. Milyen hírességek fordultak már meg nálatok? Ha bárkit választhatnátok, kit látnátok legszívesebben vendégül?

Nagyon sokan, de a szállodai diszkréció kötelez… Ami például publikus – arra nagyon büszkék vagyunk, hogy Ördög Nóra nálunk írta új könyvét.

Kit látnánk szívesen? Téged kedves Olvasó!

Kedvezmény

20% kedvezmény 1 héten keresztül az abacushotel.hu weboldalán feltüntetett bármely minimum 2 éjszakára szóló csomagajánlat árából! Telefonon/e-mail-en történő foglaláskor az “Abacusmajom” jelige bediktálása szükséges. A kedvezmény a szabad kapacitás függvényében vehető igénybe, előzetes egyeztetés szükséges a szabad időpontokról.

szponzorált tartalom.

Ajánlatok