accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

42. nap – Vajon Malajzia tényleg uncsi és drága?

lanymajom /
Malajziáról olyan infókat kaptam utazásom előtt, hogy uncsi, drága, nem olyan jó hely.

Én ezt egyáltalán nem így látom, szerintem nagyon is érdekes ország és egyáltalán nem drága. Én egy picit kevesebbet is költök itt, mint Thaiföldön, habár ez lehet a ringit leértékelődésének köszönhető. Malajziára 2,5 hetet szántam az útitervembe, de ha lehetőségem lesz rá még biztos, hogy visszajövök és megnézem az ország keleti partját, a Taman Negara esőerdőt és Borneót is.

Langkawi

Langkawinak teljesen olyan a hangulata, mint egy dél-thaiföldi szigetnek. Nekem nagyon bejön. Elvileg az alkohol itt elég olcsó, mivel duty free sziget, viszont erről még nem tudok nyilatkozni, de már csak a cikk kedvéért a napokban veszek egy sört és megírom, hogy mennyibe került.

Privát szoba hostel áron

Pantai Cenangon találni olyan hostekeket, ahol az ágyak fallal vannak elválasztva, így 1400 Ft-ért szinte privát szobát kaptam. Lehet, hogy már egy macska randalírozott az én ágyamon is, de mindegy is, ennyi pénzért belefér. (Lásd a galériát a poszt alján)

Pantai Cenang

Pantai Cenang egy nagyon hosszú, gyönyörű, fehér homokos parttal rendelkezik, a víz pedig szerintem tiszta.
Az tetszik még ezen a környéken, hogy habár meg vannak itt is a szuvenír boltok és a turistás éttermek, de mellettük simán elférnek az olcsó kifőzdék is, úgyhogy véleményem szerint minden pénztárcához találni itt alternatívát.
Aznapi költés: 2800 Ft

Ajánlatok