accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

157. nap: Ezennel mindent láttam, amit meg akartam nézni Ausztráliában

lanymajom /

Fél évvel az indulás előtt találkoztam egy ausztrál férfivel, aki azt tanácsolta, hogy ne akarjam egyszerre az egész országot bejárni, hanem csak egy részére koncentráljak. Az egész országot közel sem sikerült bejárnom, de a mai nap történései után elmondhatom, hogy már mindent láttam, amire kíváncsi voltam.

Hogy mire voltam a leginkább kíváncsi? Hát, persze, hogy az állatokra. Vombatot és kengurut már láttam a szabadban, sőt olyan állatokkal is találkoztam, amelyekről még nem is hallottam előtte. De a legeslegjobban a cuki koalára vágytam, ami egyébként nem maci, hanem egy erszényes emlős. Tudtam, hogy a Great Ocean Roadon esélyünk van rá, hogy megpillantsunk egy jószágot, úgyhogy csak reménykedni tudtam a szerencsébe. Végül sikerült a találkozás, nem is egyszer, hanem kétszer is. Íme az első:

Még több kép az aznap meglátogatott helyekről:


A cikk létrejöttét a GRÁNIT Bank támogatta.

Ha egy igazán jó utazós bankkártyát szeretnél, akkor olvasd el a cikkünket a Platinum kártyáról! 

Ajánlatok