accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

44. nap – Olcsó sör és programlehetőségek

lanymajom /
A Langkawin elérhető programok közül a legolcsóbb az “island hopping”, amiért átszámítva kb. 2000 Ft-ot kell fizetni.

A 4 órás kirándulás alatt bemutatnak egy szigetet, melynek közepén egy tó található. A tavon vízibiciklizhetünk vagy akár úszhatunk is benne, habár nekem a víz nem tűnt annyira tisztának, de maga a látvány csodás. A következő állomás a sas etetés, ahol a csónak vezetője eledelt dob a vízbe, amire rengeteg sas érkezik és megnézhetjük hogyan halásszák ki a madarak a táplálékukat a vízből. A program végén egy másik szigeten, fehér homokos parton strandolhatunk. Szerintem ennyi pénzt mindenképp megér ez a program.
Ezen kívül egy másik érdekes programlehetőség a mangrove túra, ahol egy folyón csordogálnak le a dzsungel közepén. Ez átszámítva kb. 5500 Ft-ba kerül. Én nem vettem részt rajta, de az island hopping túrán két idősebb ausztrál hölgy mondta, hogy az is nagyon jó volt.

Az olcsó sör szigete

Ahogy ígértem utánanéztem a sör áraknak is. A duty free üzletben 330 ml-es sört már 110 Ft-ért lehet kapni, a bárokban és a kifőzdékben pedig kb. 3-4 ringitért, azaz 200-260 Ft-os áron vehetjük meg.
Aznapi költés: 6100 Ft

Ajánlatok