accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

6 elengedhetetlen kütyü utazóknak!

utazomajom /
Manapság utazni az egyik legmenőbb dolog, de ezt még egyszerűbbé, kényelmesebbé vagy szórakoztatóbbá is lehet tenni a következő dolgokkal.

1, Felfújható nyakpárna és szemmaszk

A repülőn pihenni nehéz, mivel szűk a hely, rövid a lábtér és még a lámpák is égnek a fedélzeti szolgáltatások miatt. A felfújható nyakpárna kis helyen elfér és igényeink szerint puhábbra vagy keményebbre fújhatjuk. A fényben nehezen alvók pedig szemtakarót vigyenek magukkal.
Felfújható nyakpárna és szemmaszk, 600 Ft postával, itt.
s-l500

2, Rolleres utazótáska az örökké későn érkezőknek.

Alapvetően ezt a terméket nem ilyen kis repterekre találták ki, mint a budapesti, de például a Heathrow-n óriási hasznát veheted. Azon kívül, hogy a reptér legmenőbb utasa lehetsz vele, még te érhetsz oda elsőként az amerikai belépéskor a bevándorlási hivatalhoz.
Hardcore utazóknak!
Rolleres utazótáska, itt.
 big_ML0005

3, Kommunikációt elősegítő póló

Nem beszéled a helyiek nyelvét? Nem tudsz angolul? Nonverbális kommunikációval is szerezhetsz szállást, vagy megtalálhatod a legjobb éttermet a közelben a pólódon lévő ikonok segítségével. Így még szórakoztatóbb is az utazás és nem kell kellemetlenül érezned magad nyelvtudás hiányában.
Ikonos poló, itt.
travel-shirt-iconspeak-world-4

4, Sok zsebes rendszerező táska

Ismerős a helyzet, hogy amikor hirtelen kellene, nincs meg semmi. Lecsúszik a legkisebb lyukba egy szorosan bepakolt táskában az útlevél, a golyóstoll, vagy a rágó. Egy praktikus rendszerezővel megkönnyítjük a folytonos pakolás fáradtságait. Pl. csak maximum 10 db, egyenként 100 ml alatti folyadékot (flakonméret számít, nem a tartalom) vihetünk kézipoggyászunkban. Ezeket a reptéri ellenőrzésnél egyben ki tudjuk venni és akár a jegyeket, útlevelet, bankkártyát, stb. is tárolhatjuk az oldalzsebeiben.
Rendszerező táska, itt.
New-necessary-arrival-Nylon-High-Capacity-Waterproof-Outdoor-travel-set-Home-Storage-bag-organizer-make-up.jpg_640x640

5, Napelemes powerbank

Nem csak a Pokemon Go-hoz kell több energia. Előfordulhat, hogy az aksid 0%-on van, de használni kellene a telefonod. Mobilis áramforrásként szolgál a powerbank az ilyen esetekre, amit nem csak az elektronikai boltokban, de neten is megvásárolhatsz, ráadásul sokkal olcsóbban.
Napelemes powerbank, itt.
s-l1600

6, Kaparós térkép

Egy térkép, amivel a szórakozás az utazás után is folytatódik. Mindig élvezettel kaparjuk le egy-egy új ország első belépését követően az arany felületet a térképről, hiszen nem csak jól néz ki a sok színes ország amelyekben már jártunk, de jó látni, hány ismeretlen nemzet van még előttünk! 🙂
Kaparós térkép, itt.
s-l1600 (1)

Ajánlatok