accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Válaszolj kvízkérdéseinkre és nyerj 2 Turkish Airlines repülőjegyet Isztambulba!

kristofeszter /

A Turkish Airlines Törökország nemzeti légitársasága, melynek központja Isztambulban található. A világ legtöbb országába repülő légitársaság nemcsak országokat és kontinenseket köt össze egymással, hanem kultúrákat, családokat, baráti és üzleti kapcsolatokat is. A társaság Európába, a Közel-Keletre, a Távol-Keletre, Észak-Afrikába, Dél-Afrikába és az Amerikai Egyesült Államokba is indít járatokat, éppen ezért fontos számára az egyensúly megteremtése, vagyis a fenntarthatóság, a fejlődés és az értékteremtés is. Olvasd tovább cikkünket, válaszold meg a kvízt és nyerj 2 repülőjegyet Isztambulba!

A Turkish Airlines lépései a fenntarthatóságért

Ha foglalkoztat a fenntarthatóság gondolata és tudatosan szervezed az életed, biztosan utánajártál már, hogy mekkora az ökológiai lábnyomod, mennyire vagy környezettudatos, és milyen mértékben használod ki a Föld erőforrásait. Most gondolj bele, milyen fontos, hogy egy légitársaság a folyamatos fejlődést, és a károsanyag-kibocsátást az üzletpolitikája fókuszába helyezze.

A Turkish Airlines fenntarthatósági stratégiája alapvetően három pillérre épít, ez a gazdasági teljesítőképesség, a társadalmi felelősségvállalás és a környezetvédelem. A társaság kiemelkedő szerepet vállal a fenntartható légi üzemanyag (SAF) használatában, 2022 februárja óta többek között párizsi járatain bio üzemanyagot használ, emellett támogatja az innovációt, az értékteremtést, a vállalatirányítási kultúra fejlesztését, a fenntartható növekedést, a környezetvédelmet – emiatt a járatain biztosított tisztasági csomagok, de a gyerekeknek adott játékok is mind újrahasznosítható, környezetbarát anyagokból készülnek – miközben küzdelmet folytat az éghajlatváltozás ellen: tudtad, hogy a légitársaság weboldalán például ki tudod számolni a repülésből adódó karbon lábnyomodat?

turkish-airlines-bio-fuel

A fenntarthatóság elengedhetetlen feltétele, hogy a környezeti, a társadalmi és gazdasági hatásokat holisztikusan szemléljék, ebből kifolyólag 2023-ban a Turkish Airlines több díjat is nyert, mint például a Word Finance “legfentarthatóbb nemzeti légitársaság” díját, és az APEX “World Class” címét is megkapta.

Olyan kérdésekkel és problémákkal foglalkoznak nap mint nap, mint a hulladékgazdálkodás, a klímaváltozás, a zajkezelés, a vízgazdálkodás, a dolgozók egészsége és biztonsága, a flotta korszerűsítése és fejlesztés, az állatok jóléte, a tisztességes verseny, a nemek közötti egyenlőség.

A légitársaság számára fontos, hogy az imént felsorolt területeken ne csak ma és holnap érjenek el biztató eredményeket, de a távolabbi jövőben is – az utasok, alkalmazottak, ügyfelek, beszállítók, leányvállalatok, üzleti partnerek és részvényesek megelégedésére.

Beszéljenek a számok helyettünk

  • Tudtad, hogy Turkish Airlines járataival több mint 70+ millió utas repült már?
  • A 390+ repülőgépből álló flotta átlagéletkora csupán 8,7 év
  • Az egyes járatok kihasználtsága több mint 80%-os
  •  A mobil beszállókártyának köszönhetően 14 millióval kevesebb papíralapú jegy lett kiállítva
  • A Turkish Airlines egyik legfőbb célja, hogy 2050-re teljesen karbon semleges légitársaság legyen
  • 180.000+ tonna üzemanyag-megtakarítással járult hozzá a fenntarthatósághoz
  • Nagy figyelmet fordít a női és férfi munkavállalók közötti egyensúly javítására is, a dolgozók közel 50%-a nő.

Jöhet a kvíz? Nyerj 2 repülőjegyet Isztambulba! – LEJÁRT

A győztes: Galla Fanni, gallafan***50@gmail.com. Gratulálunk!

Nyereményjáték

A kvíz nyerteseként 2 db isztambuli repülőjegy* büszke tulajdonosa leszel. A jegyekkel kapcsolatban az alábbiakat kell tudnod:

  • A jegyek 2025. július 1-ig érvényesek, turistaosztályon
  • A jegyek nem visszatéríthetőek, nem garantálhatók és nem átfoglalhatók, és csak a Turkish Airlines által üzemeltetett Budapest-Isztambul-Budapest járatokon érvényesek.
  • Az első indulási városnak Budapestnek kell lennie.
  • A jegyeket a budapesti irodában kell kiállítani.
  • Az utazás dátuma nem módosítható.
  • A jegyek nem válthatók készpénzre, és nem ruházhatók át.
  • Ezeknél a jegyeknél nincs kilométer-elhatárolás.
  • A foglalások visszaigazolása a rendelkezésre álló ülőhelyek függvényében történik.
  • Sorsolás Augusztus 14-én. A nyertest emailben értesítjük és ebben a cikkben tesszük közzé a nevét.

*A Turkish Airlines fenntartja magának a jogot, hogy irányelveit az általa megfelelőnek ítélt szabályoknak és előírásoknak megfelelően gyakorolja. Minden felhasználási feltétel a Turkish Airlines Hungary végső döntésétől függ.

Fotó: Isztambul (unsplash)

Szponzorált tartalom.

Ajánlatok