accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Lepjük meg a családot, a barátokat ötletes társasjátékokkal karácsonyra!

utazomajom /

A karácsonyi ajándékozás komoly stresszforrás lehet, hiszen gyakran csúszunk ki az időből, és kapkodássá válik, utolsó pillanatos kényszerű beszerzéssé, pedig nem kellene, hogy így legyen, ha év közben gyűjtenénk a felmerülő ötleteket.

Persze, ami elméletben működik, az a gyakorlatban ritkábban, így a karácsonyi ajándékbeszerzés egy igazi hajsza a legtöbbünk számára. Abban szeretnénk segíteni, hogy ne így legyen, ezért összeszedtünk néhány nagyszerű ötletet, amelyekkel sikerre viheted az ajándékozást. Tarts velünk, és várd nyugodtan a szeretet ünnepét!

Családi összejövetelekre családi társasjátékok

A Reflexshop családi társasjátékai tökéletesek minden olyan alkalomra, amikor a család apraja-nagyja összegyűlik, ugyanis egy asztalhoz ültetnek kicsiket és nagyokat egyaránt, izgalmas kalandokat kínálnak minden résztvevő számára.

Logikára éppúgy szükség lesz, mint humorérzékre vagy színészi képességekre, de végeredményben mindenki jól szórakozik majd. Tegyétek különlegessé ezeket a napokat, és töltsétek együtt és tartalmasan az időt valamilyen szórakoztató társasjáték mellett!

A családi társasok könnyed kikapcsolódást nyújtanak, a játékszenvedély mindenkit magával ragadhat nemtől és kortól függetlenül, hogy kacagással, vidámsággal teljenek a délutánok és esték a finom ünnepi menü után. Vegyétek elő a fantáziátokat, és repítsétek magatokat egy sajátos világba!

Vásárlás előtt gondold át, milyen típusú variáció az, ami illik hozzátok, a kalandokat, a nyomozást, a rejtett izgalmakat szeretitek, vagy a taktikai készségeket igénylő játékokért rajongtok!

A társasok játszva fejlesztenek

A gyerekek a játék izgalmában észrevétlenül fejlődnek, és sajátítanak el különféle készségeket, tanulnak meg számolni, gyorsan reagálni, kommunikálni vagy együttműködni. Az egyéni és a csapatjátékok is más-más területen mozgatják meg a játékosokat. És akár olyan változatokat is választhatsz, amelyek az asztal mellől is felállítják a résztvevőket, ami az evés-ivással töltött, kalóriadús napok után kifejezetten jók lehetnek.

A családi társasjátékok együtt töltött minőségi idővel lepik meg a játékosokat, így igazán értelmet nyerhet a karácsony mondanivalója, az odafigyelés, az egymás felé fordulás. Ez pedig többet ér, mint bármilyen tárgyi ajándék, és azt tanítja meg a kicsiknek, hogy a szeretteink társaságában töltött időnél nincs becsesebb.

Mozduljatok!

Nemcsak karácsonykor, hanem a téli szünet esős, hideg napjain is jól jöhetnek az izgalmas és átmozgatós társasjátékok, a sokak által kedvelt csocsó vagy a léghoki vagy a Klask névre hallgató ügyességi játék, egy klasszikus yo-yo vagy egy szilikon Waboba frizbi.

Ha pedig úgy érzitek, már mozogtatok eleget, és megpihennétek, az asztalhoz szegezhet egy nagyszerű kártya- vagy logikai játék, egy, a kedvenc világodba repítő makett, esetleg puzzle, aminek a kirakása közben jókat beszélgethettek. Miért ne lehetne vidám a karácsony? Lepd meg szeretteidet izgalmas és minőségi játékokkal!

Ajánlatok