accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

A bőrfeszesítő testápoló elengedhetetlen eleme a szépségápolási rutinnak

utazomajom /

Léteznek olyan kozmetikumok, amelyek arra hivatottak, hogy segítsenek bőrünk rugalmasságának, feszességének megőrzésében. S így biztosítanak fiatalosabb megjelenést. A bőrfeszesítő testápoló alkalmazása épp annyira fontos, mint az arcápoláshoz válogatott nappali krémek, szérumok.

Bőrfeszesítés kiváló minőségű kozmetikumokkal

Eddig talán azt hittük, hogy a rugalmas, feszes bőr elérhetetlen, pedig valójában rengeteget tehetünk annak érdekében, hogy minél tovább megőrizzük a fiatalos bőrállapotot. A claudiashop.hu kiváló minőségű kozmetikumokat kínál, melyek között speciális, bőrfeszesítő testápolók is fellelhetők.

A legjobb módja a hatékony szépségmegőrzésnek a megelőzés, érdemes tehát minél korábban beemelni a bőrápolási rutinunkba a feszesítő termékeket is. Gyakori hiba, hogy minden fókuszt az arcápolásra helyezünk, pedig a kültakarónk egészével kellene foglalkoznunk, ugyanis a kor előrehaladtával testünk több pontján is megereszkedhet, petyhüdtebbé válhat a bőr. Ami a hatóanyagokat illeti, célszerű olyan testápolót választani, amelyben értékes növényi összetevők, antioxidánsok, valamint kollagén is megtalálható. A legjobb tehát, ha komplex ápolást kínáló krémek mellett döntünk, amelyek mélyen táplálnak, gazdagon hidratálnak, s emellett feszesítenek is.

Mit tartalmaz az ideális testápoló?

Például kollagént, amely közreműködik a kellő mértékű hidratáltság fenntartásában, valamint számíthatunk rá a rugalmasság, feszesség megőrzésében is. Joggal merülhet fel bennünk a kérdés, hogy miért kell pótolnunk, ha a bőrünk természetesen is tartalmazza a kollagént? Sajnos, ahogyan idősödünk, folyamatosan csökken a mennyisége, ez ellen viszont könnyen tehetünk, ha olyan ápolókat választunk, amelyek tartalmazzák, s ily módon minden nap gondoskodhatunk bőrünkről.

Antioxidáns összetevőkre azért van szükség, mert hatékonyan felvértezik kültakarónkat a szabad gyökök ellen. A gyógynövény-kivonatok, vitaminok mindebben a segítségünkre lehetnek. Például a vadgesztenye-kivonat serkenti a mikrokeringést, illetve a méreganyagok elszállítását is támogatja.

Ne feledkezzünk meg a tápláló növényi olajokról sem, hiszen nemcsak a hidratálás alapvető, hanem a gondos bőrtáplálás is. A sheavaj szintén értékes komponense a komplex ápoló termékeknek.

Kössük össze a kellemeset a hasznossal

A bőrfeszesítő testápoló felvitelére sort keríthetünk az esti fürdőzés vagy gyors zuhany után. A legjobb, ha külön kis rituálét alakítunk ki, hiszen így lehetőségünk nyílik összekötni a testápolást egy relaxáló masszázzsal is. Ha máskor nem, legalább az esti órákban, a lefekvés előtt szánjunk elegendő időt a szépségápolási rutinunkra. Mindezt megtehetjük kedvenc zenéink vagy sorozatunk mellett is, de akár illatgyertyákkal, aromalámpákkal is különlegesebbé tehetjük az élményt.

Ajánlatok