accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

A cég szerződései mostantól mindig könnyen naprakészek lehetnek!

utazomajom /

Egy cég alapítása és működtetése számos kihívást tartogat a vezetők számára. Az ügyviteli terhek pedig egy idő után összeadódnak, így jelentős időt elvesznek azoktól a feladatoktól, amelyek elvégzésére igazán szükség van.

A szerződések online is kezelhetőek

Nagyon fontos – többek között – az, hogy a cég szerződései megfeleljenek az aktuális előírásoknak és jogszabályoknak. Az eKRS cégoptimalizáló csomagja pontosan ebben nyújt hatékony segítséget. Mindezt ráadásul online, gyorsan, rugalmasan és kedvező árak mellett. Ugye felkeltettük az érdeklődésedet?

A szerződéseket időnként meg kell újítani

Folyamatosan változó világban, s talán még ennél is gyorsabban változó jogi környezetben kell megvalósítanunk és elérnünk céljainkat. Számtalan olyan elintézendő teendő születik ezzel kapcsolatban, amely lehetőség szerint nem tűr halasztást, s mivel a szerződések elengedhetetlenek minden cég működéséhez, akár a partnereket, akár a munkavállalókat tekintjük, könnyen belátható, hogy ezen a téren sem érdemes halogatni annak felülvizsgálatát, hogy szerződéseink minden szempontból megfeleljenek a legfrissebb előírásoknak.

Ma már ezek vizsgálatára egy online rendszer is lehetőséget kínál, ez pedig nem más, mint az eKRS!

Ismerd meg jobban az eKRS online jogi ügyintéző rendszert!

Az eKRS egy olyan platform, amelyen keresztül számos, egyébként többnyire személyes konzultációval intézett jogi ügy megvalósíthatóvá és rendezhetővé válik. Természetesen erre akkor van lehetőség, ha az adott kérdésben nem igénylünk – például valamilyen speciális helyzetből kifolyólag – további iránymutatást.

Mivel az eKRS a KRS Ügyvédi Iroda szolgáltatása, ezért egyrészt megnyugodhatunk afelől, hogy biztos kezekben, megfelelő háttér mellett rendezhetjük dokumentumaink sorsát, másrészt pedig abban is biztosak lehetünk, hogy ha útközben mégis személyes találkozásra lenne szükség, akkor is kapásból lesz hová fordulnunk.

A rendszeren keresztül intézett ügyletek teljesen megfelelnek a legfrissebb, rájuk vonatkozó jogszabályoknak, továbbá – amennyiben a helyzet azt hozza – az ily módon létrejött dokumentumok és szerződések akár a bíróság előtt is megállják a helyüket.

Milyen előnyöket kínál az eKRS?

Elfelejthetjük a találkozó időpontjának egyeztetésével járó bonyodalmakat, s az utazásra sem kell energiáinkat pazarolnunk. Az eKRS lényege ugyanis pontosan az, hogy gyors, rugalmas, ráadásul személyes jelenlétet nem igénylő ügymenetet kínál. Az automatizmusok sorának, amelyek a platform működéséhez elengedhetetlenek, megvan az a további pozitív jellemző is, hogy előre kiszámítható, s kedvező, fix árak várnak, bármilyen ügy elintézésre is van szükség a felületen keresztül elérhető opciók közül.

Válaszd te is a modern megoldást, s intézz mindent akár az otthoni kanapéról, akár az irodai foteledből! Az eKRS maximálisan megadja a lehetőséget erre.

Ajánlatok