accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

A flydubai most vonzó áron repít népszerű nyaralóhelyekre

utazomajom /

A dubai székhelyű flydubai légitársaság vonzó áron kínál repülőjegyet számos népszerű nyaralási célpontra, többek között Dubajba, a Maldív-szigetekre, Srí Lankára, Thaiföldre és Zanzibárra.  Az üdülést tervezők a legalacsonyabb viteldíjakon foglalhatnak szeptember 25-ig a december 10-ig tartó utazásokra.

Az utasok a dubaji látnivalók, víziparkok, vásárlási lehetőségek, zenei fesztiválok, kulturális élmények és az egész éven át tartó napsütés magával ragadó elegyét élvezhetik, vagy tovább utazhatnak a kínálkozó izgalmas nyaralóhelyek valamelyikére.

Jeyhun Efendi, a flydubai kereskedelmi tevékenységért és e-kereskedelemért felelős vezető alelnöke (Senior Vice President, Commercial Operations and E-commerce) elmondta: A flydubai elkötelezett a dubaji légiközlekedési csomóponton keresztül történő összeköttetések további fejlesztése mellett, és örömmel kínálunk európai utasainknak lehetőséget arra, hogy megismerjék ezeket a vonzó célállomásokat, köztük Dubajt, amely szezonális ajánlatból egész évben keresett úti céllá vált. Alig várjuk, hogy még több európai utazót üdvözölhessünk a fedélzeten, business és economy osztályon egyaránt, akiket olyan népszerű szabadidős célpontokra repítünk el, mint a Maldív-szigetek, Thaiföld vagy Zanzibár.”

A nyaralni vágyók kikapcsolódhatnak a Maldív-szigetek lélegzetelállító szépségű strandjain, elmerülhetnek Srí Lanka gyönyörű természeti értékeiben, élvezhetik a thaiföldi Krabi és Pattaya trópusi atmoszférájú csodáit, vagy átadhatják magukat a kultúrák és érintetlen strandok találkozásának otthont adó Zanzibár varázsának.

A flydubai több mint 115 célállomásból álló, 53 országban működő, folyamatosan bővülő hálózatot hozott létre szerte Afrikában, Közép-Ázsiában, a Kaukázusban, Közép- és Délkelet-Európában, a Perzsa-Öböl-menti államokban, a Közel-Keleten és az indiai szubkontinensen. A dubaji székhelyű légitársaság fiatal és hatékony, 79 darab Boeing 737-es repülőgépből álló flottát üzemeltet, amely kényelmes és megbízható utazási élményt nyújt. Az utasok nagyobb teret és kényelmet élvezhetnek a business osztályon, amely dönthető, valamint teljesen lefektethető ülésekkel, valamint nemzetközi ihletésű menükkel és több órányi, magával ragadó fedélzeti szórakozási élménnyel várja vendégeit.

A járatok a flydubai.com oldalon, a hivatalos flydubai alkalmazásban, a flydubai hivatalos árusító helyein vagy utazási partnereinken keresztül foglalhatók.

Tudjon meg többet az elérhető úticélokról és a teljes menetrendről az alábbi linken: https://www.flydubai.com/en/offers/budapest-lowest-fare-promo-august-september-2023

Ajánlatok