accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

A kínai-olasz vegyesvállalat, a DEUTZ-FAHR teljesíti az első negyedéves termelési célját

utazomajom /

A kínai-olasz vegyesvállalat, a DEUTZ-FAHR a Linshu Economic Development Zone(képen) támogatásának köszönhetően teljesíti az első negyedéves termelési célját

PEKING, május 13. (Xinhua) – A COVID-19 világjárvány okozta kihívások ellenére a kínai-olasz vegyesvállalatnak, a DEUTZ-FAHR Machinery Co. Ltd.-nek (DEUTZ-FAHR) sikerült végrehajtania az első negyedévre kitűzött gyártási célt a Linshu Gazdaságfejlesztési Zóna irányítóbizottságának segítségével – mondta Alessio Pulcini, a cég vezérigazgatója.

A DEUTZ-FAHR, amelyet az olasz SDF Group, a kínai Kingenta Ecological Engineering Group Co. Ltd. és a Shandong Changlin Machinery Group Co. Ltd. alapított 2011-ben a kelet-kínai Santung tartományban, Linji város Linsu gazdaságfejlesztési zónájában, traktorok és betakarítógépek gyártására és értékesítésére szakosodott.

Május 9-én Alessio Pulcini levelet küldött Lodovico Bussolatin (az SDF Csoport vezérigazgatója) keresztül a Linshu Gazdaságfejlesztési Zóna irányítóbizottságának. A levélben köszönetüket fejezték ki az irányítóbizottság támogatásáért és a DEUTZ-FAHR üzleti fejlődése iránti elkötelezettségéért a járvány idején.

A DEUTZ-FAHR vezetőségét megérintette az irányítóbizottság időben nyújtott segítsége. Az ügyvezető bizottsággal az oldalán, a vállalat bízik a jövőbeni fejlődésben. Folytatja a termelés folyamatosságához szükséges ellenőrzéseket, miközben biztosítja a termelést, mondta Pulcini.

Liu Chongbao, a gazdaságfejlesztési zóna igazgatója szerint a Linshu Economic Development Zone folyamatosan erősíti a kommunikációt a vállalkozásokkal, biztosítja a nyersanyagellátást és a termékek terjesztését, segítve őket a nehézségek kezelésében.

Ajánlatok