accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

A KLM mindent megtesz annak érdekében, hogy hazajuttassa külföldön ragadt utasait

utazomajom /

A koronavírus-járvány okozta helyzet miatt a világ minden táján korlátozások léptek érvénybe a légiközlekedésre vonatkozóan. Több ország megálljt parancsolt a beáramló utasoknak, de engedélyezi, hogy járatok induljanak repülőtereiről. A lehetőségeket kihasználva a KLM próbál minél több járatot indítani annak érdekében, hogy külföldön ragadt utasai hazajussanak. Mindezek miatt a KLM gépek különleges menetrend szerint közlekednek a jövő héten.

Akinek már van megváltott jegye, de szeretne korábban hazatérni, megváltoztathatja az utazás időpontját a www.KLM.com oldalon, vagy a KLM applikációban, természetesen a szabad helyek erejéig. A légitársaság kontakt centerei és a social media felületei rendkívül keresettek, de a hazajutással kapcsolatos kérdések elsőbbséget élveznek. Azokon a területeken, ahol a KLM már nem repülhet, az ottragadt utasok legjobb lehetősége, ha felkeresik a nagykövetségeket vagy konzulátusokat.

A hazajutás díja

A KLM jeggyel nem rendelkező utasok a különleges, egyszeri útra szóló jegyek közül választhatnak. A részletes ajánlatok a klm.com oldalon találhatók meg.

Korlátozott nemzetközi hálózat

A koronavírus-krízis edejére az alábbi járatok kerülnek felfüggesztésre. A feltüntetett nap az utolsó járat indulását jelzi Schipholból.
  • Március 23-án: Bengaluru,
  • Március 24-én: Sint Maarten, Washington, San Francisco
  • Március 25-én: Kigali / Entebbe, Quito / Guyaquil, Montreal
  • Március 26-án: Havana, Bogota / Cartagena, Fortaleza, Vancouver
  • Március 27-én: Lagos, Kuala Lumpur / Jakarta;
  • Március 28-án: Accra, Cape Town, Kilimanjaro / Dar es Salaam, Aruba / Bonaire, Rio de Janeiro, Paramaribo, San José / Liberia, Mumbai.
A következő nemzetközi járatok pedig továbbra is felfüggesztés alatt állnak a koronavírus-krízis idejére: Bahrain, Chengdu, Dammam, Edmonton, Hangzhou, Houston, Kuwait, Las Vegas, Minneapolis / St. Paul, Muscat, Xiamen.
A nemzetközi helyzet óráról órára változik. A légitársaság ezért arra kéri az utasokat, hogy friss információkért mindig ellenőrizzék a KLM.com oldalt és a KLM applikációt.
Sajtóközlemény

Ajánlatok