accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

A magyarországi szállodák programkínálata

utazomajom /

A magyarországi hotelek – a szállás és étkezési lehetőségek mellett – számos szórakoztató programot és tevékenységet kínálnak vendégeik számára. Ezek a lehetőségek fontos támpontot jelenthetnek, amikor szállást foglalunk magán- vagy üzleti útra, esetleg konferenciát szervezünk vállalkozásunk meghívottai részére.

A pontos kínálat és a lehetőségek eltérhetnek az egyes szállodáktól és régióktól függően, de alább megpróbáljuk számba venni a lehetőségeket, amelyek közül jellemzően választhatunk.

Megszokott kiegészítő tevékenységek

A Hotel Karos Spa Zalakaros programjai rendkívül széles palettát fednek le, de más szálláshelyeken is találkozhatunk a náluk fellelhető kínálat elemeivel.

A hévizek országa vagyunk, nem csoda hát, hogy sok magyarországi hotel rendelkezik wellness- és sparészleggel, ahol a vendégek különböző masszázsokat, szaunákat, medencéket és egyéb relaxációs lehetőségeket élvezhetnek.

A sparészleg kiegészítéseként vagy akár csak magában, számos hotelben található fitneszközpont, teniszpálya, kerékpárkölcsönzés és egyéb sportlehetőségek, amelyek segítik a vendégek aktív kikapcsolódását.

Az egyes hotelek éttermeiben és bárjaiban különféle kulináris élvezetekben részesülhetnek a vendégek. Gyakran tartanak tematikus vacsorákat és élő zenés esteket is.

Kulturális programok gyerekeknek és felnőtteknek

Sok magyarországi hotel családbarát szolgáltatásokat kínál, mint például gyermekklubok, játszóterek, animációs programok, úszóiskolák stb.

Ha a szálloda városi környezetben található, akkor valamilyen speciális programot is szokott kínálni a város nevezetességeire, múzeumaira és kulturális eseményeire alapozva.

Több hotel szervez kirándulásokat a környező vidékre, természetvédelmi területekre vagy éppen borvidékekre.

Szilveszter a szállodában

A szilveszter a szállodákban is kiemelt jelentőségű, így jellemzően komplex szolgáltatás- és programcsomagot kínálnak erre az időszakra, mely tartalmazhat gálavacsorát, élő zenét, tűzijátékot és persze szilveszteri bulit valamely ismert előadóval. Nézzük, mire érdemes figyelni, amikor választunk!

Érdemes megnézni az étterem által kínált szilveszteri menüt, és megbizonyosodni arról, hogy megfelel az ízlésünknek.

Ha gyerekekkel utazunk, kérdezzük meg, hogy van-e gyermekfelügyelet vagy speciális gyerekeknek szánt szilveszteri program!

Nézzük meg, hogy a hotel kínál-e extra szolgáltatásokat, mint például pezsgő a szobában, spakezelések vagy szobaszerviz!

Válasszunk olyan hotelt, amelynek környékén van szilveszteri programokhoz és bulikhoz kapcsolódó lehetőség, ha a hotel saját programja nem vonz minket!

Fontos az is, hogy időben foglaljunk, mivel a szilveszterkor népszerű helyek gyorsan megtelnek. Érdemes előzetesen tájékozódni a különböző szállodák és kínálataik között, hogy megtaláljuk az igényeinknek legjobban megfelelőt.

Ajánlatok