accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

A műrattan kerti bútorok méltán közkedveltek

utazomajom /

Ki ne várná, hogy végre elmúljon a hideg, és beköszöntsön a tavasz, hogy egyre több időt lehessen a szabadban tölteni. Ráadásul az, akinek megadatott egy saját kert vagy saját terasz, talán még inkább szeretné már a reggeleket is egy minden igényt kielégítő kerti bútor kényelmében eltölteni. Hiszen mennyivel finomabb ott meginni a reggeli kávét vagy teát, és milyen jó ott lezárni a zajos és fárasztó hétköznapokat!

Hosszú ideig szolgálnak a műrattan bútorok

Igazán sokféle alapanyagból készítenek ma már kerti bútorokat. Ezek közül az egyik legkedveltebb a műrattan. A butorpiac.hu akciós kerti bútorai között is számos műrattan modellt találhatnak és vásárolhatnak meg az érdeklődők.

Azt szokták javasolni a hozzáértők, hogy minden esetben csak a legjobb és legtartósabb darabokat válasszuk ki a kerti bútorok kínálatából. Olyan darabokat részesítsünk előnyben, amelyek ellenállnak az időjárás szeszélyeinek és még komfortosak is.

Nos, a műrattanból gyártott modellek esetében ezekre nem lehet panasz, emellett pedig még a megjelenésük is igazán imponáló.

A rattan nagyon közkedvelt alapanyag, minden térnek eleganciát kölcsönöz. A műrattanból készített kerti bútorok a természetes rattanból készített daraboknál viszont sokkal tartósabbak, éppen emiatt is annyira kedveltek. Továbbá UV- és fagyálló tulajdonságaik miatt is, valamint mert jól viselik a sok esőt. Jó sokáig képesek a család és a barátok rendelkezésére állni, hogy tökéletes kényelmet biztosítsanak a szabadtéri programokhoz.

Sokáig megőrzik egyedi szépségüket

A műrattan kerti bútorok ára sokkal barátibb a természetes rattan alapanyagból készült társaiknál. Emellett még a kezelésükkel sem kell annyit vesződni. Igazából nem is igényelnek ezek a darabok különösebb karbantartást. Csupán egy tisztítószeres szivaccsal kell áttörölni, ha mégis foltosak lesznek a használat közben.

A fonással elkészített műrattan szálas bútorok nem sérülékenyek, ebben is különböznek a fonott rattan daraboktól. Nem is véletlen, hogy nagyon sok vendéglátóhelyen – teraszokon, kerti rendezvényeken, éttermekben és kávézókban – ma már nagyon gyakran műrattanból készült szetteken fogyaszthatjuk el kényelmesen a fogásokat.

Bírják a hideget, a meleget, a napot és a csapadékokat is

Az Ön kertjét is elegánsabbá tehetik a műrattan kerti bútorok, és igazán exkluzív környezetet alakíthat ki velük a teraszon vagy a balkonon. Mivel jól bírják ezek a modellek az esőt, nem kell aggódni, hogy idő előtt ki kell cserélni őket.

Nyugodtan mehet olyan helyre is a garnitúra, ahol nem tudunk védelmet biztosítani a nap gyilkos ereje és a csapadék ellen. A hideget is jól viselik. Ha nem tud a téli időszakra külön tárolóhelyet biztosítani a kerti bútoroknak, akkor a műrattan modellek mellett érdemes döntenie.

Ha az időjárás szeszélyeinek ellenálló modelleket keres, akkor mindenképpen adjon esélyt a műrattan kerti bútoroknak. Sokáig élvezheti szépségüket és kényelmüket.

Ajánlatok