accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

5 ország és 9 városlátogatás 11 nap alatt? Ezt adja a földközi-tengeri luxus hajóutazás!

utazomajom /

Itt az év vége. Valaki számot vet ilyenkor az elmúlt évről, mások pedig már a jövő évi utazásaikat tervezgetik, vagy foglalják. Ha egy új élményt szeretnél kipróbálni, vagy fanatikus hajózó vagy, akkor a földközi-tengeri hajós körutazásokat neked ajánljuk!

Előnye, hogy egy körút alatt több várost látogathatsz meg, a hajón all inkluzív ellátást kapsz és a szálláskereséssel sem kell bajlódni! Ráadásul szinte folyamatosan programok vannak a fedélzeten, így unatkozni sosem fogsz!

A 11 napos krúzolás a Norvegian Gem hajóval két időszakra, májusra és augusztusra foglalható. A járat Triesztből (Olaszország) indul, ahová a kijutást egyénileg kell megszervezni.

A hajó az alábbi útvonalat járja be:

1. nap Egyéni utazás Triesztbe, Olaszországba és beszállás a hajóba. A hajóút megkezdése 20.00 órakor.
2. nap Velence, Olaszország. (06.30–23.00 óra).
3. nap Rijeka, Horvátország. (8.00–18.00 óra).
4. nap Kotor, Montenegró. (11.00–19.00 óra).
5. nap Korfu, Görögország. (9.00–15.00 óra).
6. nap Szantorini, Görögország. (13.30–21.00 óra).
7. nap Pireusz (Athén), Görögország. (8.00–20.00 óra).
8. nap Míkonosz, Görögország. (7.00–17.00 óra).
9. nap Kikapcsolódás a tengeren.
10. nap Split, Horvátország. (8.00–17.00 óra).
11. nap Érkezés Triesztbe, Olaszországba 6.15 órakor. Kiszállás és egyéni hazautazás.

Példa foglalás: 2023.05.12-22, 10 éjszaka a Norvegian Gem fedélzetén, all inkluzív ellátással, szervizdíjjal és „Free at Sea” csomaggal már 696 990 Ft/fő-ért elérhető. MEGNÉZEM

Egyik megálló a gyönyörű görög sziget: Míkonosz.

Tipp: Budapestről busszal 7óra 50 perc alatt érhető el Trieszt és van közvetlen járat Flixbusszal.

Három féle szobatípus közül választhatunk:

belső kabin, külső kabin panorámaablakkal, vagy erkélyes kabin. Mindegyikben közös, hogy zuhanyzó, WC, hajszárító, TV és hűtőszekrény található, valamint kétszemélyes vagy két egyszemélyes ágy.

MEGNÉZEM

A foglalási ár tartalmazza:

  • A teljes ellátást reggelivel, ebéddel, harapnivalókkal, vacsorával a főéttermekben, valamint snack- és büfééttermekben. Freestyle étkezést (változó étkezési időkkel és szabad helyválasztással) és kabinszerviz szolgáltatást (reggel kávé, kontinentális reggeli 10.00 óráig).
  • „Free at Sea” csomagot prémium italfogyasztással, specialitásokat kínáló étterem kipróbálással, szárazföldi kirándulás (50 USD értékben) és internet csomaggal (150 perc/fő).
  • A szervizdíjat, amely a fedélzeten 16 USD/fő/nap.
  • A legtöbb fedélzeti létesítmény használatát az utastérben és részvételt a fedélzeti szórakoztató programokon.
  • Minden be- és kihajózási illetéket, üzemanyagpótdíjat.

Az ár nem tartalmazza:

20%-os szervizdíj a bárszolgáltatások és a wellness- és szépségápolási szolgáltatások, valamint az árban nem foglalt bár- és éttermi szolgáltatások után.

A fedélzeten angolul és németül is beszélnek. Mindkét nyelv alkalmazható a vendégszolgálatnál is.

Ezért az árért nem csak a legjobb élményeket biztosító fedélzeti szolgáltatást kapod, de ellátogathatsz rövid időn belül 5 országba, megnézhetsz 9 várost és sok-sok érdekes, ízletes ételt fogyaszthatsz.

Gondtalan utazás pénzvisszafizetési garanciával

Most 4000 Ft / fő áron köthetsz útlemondási biztosítást hajós utakra. Ha meggondolod magad, egészen az utazás előtt 7 nappal lemondhatod az utat! Megnézem a részleteket.

Szponzorált tartalom. Fotók: Aldi-utazás

Ajánlatok