accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

A nyugodt alvás biztosítéka a minőségi babatermék

utazomajom /

A babák alvásáról, illetve nem alvásáról már több száz anyag íródott, a különböző alvást tanító, illetve elalvást segítő módszerektől kezdve a biztonságon keresztül egészen a nem alvás okainak meghatározásáig. Van, akinek az egyik, van, akinek a másik, van, akinek semmi sem segít.

Teljesen érthető az elmélet, hogy vannak rosszabbul, illetve kevesebbet alvó és gyakrabban ébredő babák, ahogy az is, hogy szinte minden baba fejlődésében előfordulnak nehezebb és könnyebb időszakok. Sokat segít az elfogadás, de anyaként az is biztos, hogy szinte bármit hajlandóak vagyunk megtenni azért, hogy végre legyen lehetőségünk kipihenni magunkat. Az erre való vágy messze nem önzésből fakad, hanem abból a természetes, ösztönszerű törekvésből, hogy kipihentek legyünk, és így a kicsinek is boldog, türelmes anyukái lehessünk.

Ebben a törekvésben és a minél nyugodtabb éjszakák elérésében segítenek a babyberry.hu minőségi és bababarát termékei, amelyek kifejezetten babáknak készültek.

Minőségi és bababarát termékek az édes álomért

Természetes anyagból készült meseszép babaágyneműk, alvópárnák, babatakarók és hálózsákok, valamint a biztonság és az ölelés csodás érzését nyújtó babafészkek és fonott rácsvédők várják azokat az édesanyákat és édesapákat, akik szeretnének biztonságos, egészséges és megnyugtató környezetet teremteni babájuk, illetve kisgyermekük számára.

Ezek a babatermékek mind úgy készültek, hogy a kicsik számára olyan környezetet biztosítsanak, amelyek a lehető legnagyobb mértékben segítik nyugalmukat, fokozzák biztonságérzetüket, és segítik a nappali és éjszakai pihenésüket egyaránt.

Légáteresztő pihe-puha babatakarók

Gyönyörű minták és színek, elképesztő finomságú és légáteresztő anyagok, csupa puha simaság az, amit a babatakarók nyújtani tudnak.

A muszlin takarók fantasztikus anyaguknak köszönhetően teljesen légáteresztők, így a baba nyugodtan pihenhet velük akár a nyári melegben is. Különleges anyaguknak köszönhetően egészen kis méretre összehajthatók, így könnyen magatokkal vihetitek bárhová. Nemcsak takaróként használhatod őket, tökéletes törölközők lehetnek a strandon, de némelyik a nyakadba terítve sálként sem utolsó! A muszlin takarók tökéletesek pólyázáshoz is, ami garantáltan megnyugtatja kisbabádat és segít neki az elalvásban.

A pamut duplagéz takarók mellett a bambusz takarók is hasonlóan kedvező tulajdonságokkal rendelkeznek, sőt, a nedvesség elvezetésében és a légáteresztő képességükben még jobban is teljesítenek, mint pamut társaik. És ezekre is ugyanúgy igaz, hogy nemcsak takaróként hasznosak, hanem tökéletesek pólyázáshoz is. Nem könnyű választás!

A hűvösebb éjszakákra ajánljuk a 4-rétegű muszlin takarókat, valamint a 100% organikus pamutból készült kötött babatakarókat, vagy az igazi őszi-téli sláger takarót, amelynek egyik oldalán puha wellsoft anyag kényezteti a babát.

Allergiára hajlamos és érzékeny bőrű babák számára különleges megoldás a kendervászonból készült takaró, amely kiváló nedvszívó és légáteresztő képességgel rendelkezik, hipoallergén és antibakteriális tulajdonságú, sőt, még környezetbarát is.

Ajánlatok