accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

A pálcás illatosító elhelyezése a lakásban

utazomajom /

Az illatok gyakran hatással vannak a hangulatunkra, s még csak észre sem vesszük. Bizonyos illatok irritálják az orrunkat, míg a többi megnyugtat, ellazít minket. Ezeknek a hatása néha emberenként eltérő lehet. A pálcás illatosítók az utóbbi években nagyon divatba jöttek, és egyre többen választják az illatosítás ezen módját.

De hová helyezzük őket otthonunkban, hogy valóban érezzük a hatásukat? A következő cikk segít nekünk ebben, kiderítjük. Tartson velem, hogy kitanulja az illatosítás mesterségét mindössze 5 perc alatt!

Előszoba – Fogadja jó illat a vendégeket!

Az illatosításnak sokféle módja van, és számos termék közül válogathatunk, azonban én mindenkinek azt mondom, hogy találja meg a saját illatosítóját ás illatát! A Gastro Bolt légtér-illatosítói talán Önnek is segíthetnek ebben!

Az előszobába helyezett pálcás illatosító jól mutathat a bejárat mellett. Bárki lép is be a lakásba, rögtön kellemes érzés fogja el, s már-már olyan hatást kelt, akárcsak egy friss, illatos virágcsokor. Arra azonban figyeljen, hogy biztonságos helyre helyezze el azt! Először mindenképpen gondolja át, hogy van-e ilyen hely neki, lehet, hogy akad egy kósza sarok az egyik üres polcon.

Nappali, konyha – A mozgalmas élet két fő helyszíne

A nappaliban és a konyhában töltjük életünk legnagyobb részét, főleg, ha a két terület egyetlen helyiségben van. Az egybenyitott, tágas terekben igazán szabadon áramlik a levegő, tehát a központi helyre rakott pálcás illatosítóval könnyen kellemessé és barátságossá tehetjük az atmoszférát. 

Arról nem is beszélve, hogy stílusos kiegészítőként tündökölhetnek, és még a rossz szagokat is semlegesítik. 

Ilyen esetben azonban azzal számolni kell, hogy a főzés során terjedő illatok befolyásolhatják a végeredményt. Ajánlott elkerülni azt, hogy az illat élelmiszerrel érintkezzen!

Harmóniát és egyensúlyt hozó illatok

Nagyon sokat számít az, hogy milyen típusú illatot vásárolunk. Az Awen pálcás darabok valamennyi változata mesés hangulatot áraszt magából, így békés légkörben időzhetünk, köszönhetően az általunk választott illatnak. Kiindulva az illatgyertyákból, a választék ezen a területen is igen nagy lehet. Lássuk, hogy igazunk van-e!

Akadnak közöttük fahéjas, jázmin, rózsa, színtálfa, pézsma, menta, levendula, citrus és tealevél illatokat idéző pálcák egyaránt, emellett letisztult megjelenésük jól illeszkedik a modern tervezésű lakásokhoz.

Ha pedig komolyan veszi az illatok világát, akkor annak is utánajárhat, hogy melyik illat milyen egészségügyi probléma kezelését támogatja. Az illatterápia ugyanis leginkább erre épít. 

Önön múlik, hová helyezi el a pálcás illatosítót, de a legjobb helye ott lesz, ahol a legnagyobb szükség van rá, ezt pedig Önnek kell tudnia!

Ajánlatok