accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Air France, KLM, Delta elképesztő húzással állt elő, le a kalappal

utazomajom /

Nem titok: jelenleg a légitársaságok hatalmas problémával küzdenek. A koronavírus miatt kevesen foglalnak repülőjegyet, mindenki bizonytalan a folyamatosan változó helyzet miatt. Néhányan már közel kerültek a csődhöz, és olyan is van, aki már bedobta a lepedőt (flybe, volt brit légitársaság).

A mai napon az Air France, KLM és a Delta Air Lines egy elképesztő okos húzással rukkolt elő: ingyenesen módosíthatóak a március 31-ig foglalt repülőjegyek.

“Az a célunk, hogy nyugodtan utazz. Ezért szeretnénk segítséget nyújtani neked és lehetőséget adni a jegy módosítására. Minden desztinációra minden jegy díjmentesen megváltoztatható. Lemondunk a változtatási díjakról.” – írják a közösségi oldalukon.

Ez vonatkozik az összes KLM, az Air France és a Delta Air Lines járatra, amelyek május 31. előtt indulnak, és a foglalás március 31. előtt történik. Tehát ha ma foglalsz egy repjegyet mondjuk 156.000 Ft-ért Guadelopra Air France-szal és a vírus miatt nem tudsz elutazni, akkor áttetetheted egy későbbi időpontra. Ha akkor drágább lenne a jegy, a különbözetet fizetned kell.

A részleteket a https://klmf.ly/rebook oldalon találod.

Miért is tartom okos döntésnek?

Egyszerű. Ha valaki bizonytalan, akkor velük fog foglalni, ezáltal nem lesz kevesebb foglalásuk, mint egyébként lenne. Akár az is előfordulhat, hogy ezzel akkora versenyelőnybe kerülnek más légitársaságokkal szemben, még jobban is járhatnak, mint vírus nélkül. Bravó!

Nem szponzorált.

Ajánlatok